gymjunkie lifestyle plan

EVEN VOORSTELLEN – SHARON

Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe ambassadeur Sharon. Ze neemt jullie mee in haar inspirerende levensverhaal, waar ze vandaan komt, waar ze nu staat en haar ervaring met het Gymjunkie Lifestyle Plan.

Wie ben ik?

Hi lieverds, mijn naam is Sharon. Ik ben net 27 jaar geworden en woon samen met mijn vriend, kat en ganzen in het mooie Limburg. Afgelopen jaar hebben we een klushuis gekocht wat we helemaal aan het renoveren zijn. In de tussentijd wonen we in een soort stacaravan.

Ik hou heel erg van muziek, ga het liefste ieder weekend naar een festival of concert maar helaas is dit de laatste tijd door Corona wat minder. Dus hopelijk komt dit snel weer terug. Verder hou ik van zwemmen en ben ik aan het leren om handpoke tattoos te zetten.

Ohja, mijn allergrootste hobby is eigenlijk wel reizen. En dan vooral naar de zon! Afgelopen zomer ben ik naar Bonaire geweest, mannn wat is het daar mooi. Hele dag zwemmen/snorkelen/zonnen. Zou je altijd maar zo kunnen leven toch?

gymjunkie lifestyle plan
Hoe was mijn jeugd qua voeding?

Ik ben altijd al een “mollig” meisje geweest, heb eigenlijk zolang ik me kan herinneren al issues met mijn gewicht. Ik heb voorheen een ander dieet gedaan waar ik abrupt mee gestopt ben (kosten werden te hoog). Helaas zijn toen de kilo’s er weer bij gekomen omdat ik geen nieuwe levensstijl had opgebouwd. Laatst kwam ik erachter dat ik, ook vanuit vroeger, eigenlijk alles compenseer met eten. Ben ik blij/heb ik een goede dag? Oeh yes dan heb ik wel iets lekkers verdiend. Heb ik een slechte dag op het werk of voel ik me gewoon even niet goed in mijn vel? Ohh dat lost eten wel op. Ik ga een zak chips open trekken. Laatst waren mijn ouders op bezoek en ze bleven maar snoepjes uitdelen en we moesten maar blijven pakken, zo ging het eigenlijk altijd bij ons. Ik heb denk ik nooit echt geleerd om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. No offense naar mijn ouders overigens haha, zij zijn de liefste van de wereld! Maar ik heb best een ongezonde relatie met eten opgebouwd.

Hou ik van sporten?

Ik werk op kantoor, dus zit 9 uur per dag achter een bureautje. Heel weinig beweging dus. Het grappige is ook nog dat mijn werk letterlijk langs ons nieuwe huis ligt. Waardoor ik 1 minuutje loop in de ochtend en er al ben. Helaas zit ik op mijn werk niet helemaal op mijn plek, waardoor dit me best veel energie kost. Vaak heb ik ’s avonds geen puf meer om iets te doen of überhaupt nog zin heb om te sporten. Ik probeer tegenwoordig een dag in de week echt bij de sportschool te sporten. En ik neem mezelf altijd voor dat ik wat meer moet gaan wandelen/skeeleren. Toevallig heb ik vandaag een skateboard gekocht die volgende week wordt geleverd!

Maar nee, sporten is écht niet perse mijn hobby, haha. Ik weet dat het écht heel goed voor me is, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Daarom probeer ik het wel af en toe te doen. Ohja, en de verbouwing waar we mee bezig zijn zorgt eigenlijk ook wel voor heel wat beweging haha.

gymjunkie lifestyle plan

Hoe bevalt het Gymjunkie Lifestyle plan?

In november vorig jaar ben ik begonnen met het Gymjunkie plan. Wat ik vooral heel fijn vindt is dat het een plan is waar gewoon een menu voor je klaar staat. Ik vind het fijn om iets achter de hand te hebben en niet alles zelf hoef uit te puzzelen. Wat nóg fijner is, is dat er wissellijsten bij zitten. Ik ben best een lastige eter dus als er iets tussenstaat wat ik niet lust, kijk ik even in de lijst en kan ik zo iets kiezen wat ik wel lekker vindt. Sinds een paar maandjes ben ik vegetarisch gaan eten en ook dit is top in combinatie met dit plan. Wat ik vooral heel erg heb geleerd en ook heel belangrijk vindt is dat ik een nieuwe lifestyle aan het creëren ben. Je bouwt zo je eigen menu op met allemaal dingen die je gewoon lekker vind. Iedere dag sla of komkommer werkt niet voor mij, maar een beetje afwisseling zoals bij dit plan is zo fijn. 🙂 Ik ben er écht enorm tevreden over. Ik ben nu ongeveer 15 kilo afgevallen en wil nog zo’n 15 kilo afvallen. Nog eventjes te gaan maar ik ben goed op weg zéker dankzij het Gymjunkie plan!

Via Instagram plaats ik veel eetdagboekjes en gewicht updates. Dit geeft me zo’n enorme motivatie en iedereen is zo ontzettend lief. Dat doet echt goed, dus bedankt iedereen hiervoor.

Heb je vragen, of wil je nog meer van me weten? Stuur me gerust een berichtje. Hier kun je mijn Instagram account vinden.

Lieve groetjes xo

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.