EETDAGBOEKJE NAOMI DE BRUIJN

HET EETDAGBOEKJE VAN @NAOMIDEBRUIJN_


Cynthia vroeg mij laatst om een eetdagboek bij te houden.. Eigenlijk doe ik dit elke dag, om mijzelf te controleren. Voorheen trackte ik ook mijn macro inname, maar hier ben ik sinds een paar maanden mee gestopt, omdat ik mij teveel ging focussen op getallen. Mijn voeding is echt niet altijd perfect, ik heb goede en slechte dagen. Zo lang je de draad maar weer oppakt, dat is het belangrijkste.

 

BENIEUWD NAAR WAT IK ZOAL EET?
WOENSDAG

Woensdag ochtend begon ik de dag met magere yoghurt, granola van de bakker, een gele kiwi en wat aardbeien. Hierna moest ik naar mijn werk, maar op het station had ik nog wat tijd om een koffie te halen bij de Starbucks. Tussendoor at ik een banaan. Als lunch had ik een salade gemaakt met komkommer, avocado, tomaat en appel. Hiernaast had ik nog een sinaasappel genomen en dronk ik een blikje cola zero. Ik merk dat ik soms een opfrisser nodig heb op mijn werk en een blikje cola zero doet dan wonderen voor mij. Voor de rest drink ik water, koffie of thee zonder suiker. In de middag had ik nog wat ananas en aardbeien. Als avondeten had ik spinazie gewokt, kikkererwten en een kabeljauw burger.

Als ik hierop terugkijk heb ik wel iets teveel fruit gegeten deze dag, maar ach.

EETDAGBOEKJE NAOMI DE BRUIJN

 

DONDERDAG

De donderdag ontbeet ik met 2 volkoren crackers met oude kaas en eentje met pindakaas, daarnaast nam ik ook een banaan. Tussendoor at ik een appel. Als lunch had ik 400ml magere yoghurt met 150 gram fruit (ananas/kiwi) en 50 gram granola van de bakker. Die granola is echt mijn nieuwe addiction! Bakkerij Slijkerman, voor degenen die in het Noorden wonen.. Helaas ikzelf niet en nu is hij dus op. Miepmiep. Rond 3 uur at ik een kleine zelfgemaakte salade met sla, komkommer, tomaat, augurk en 1/2 avocado. Mijn avondeten bestond uit asperges, kikkererwten en een runder gehaktbal van moeders. Delicious. Als toetje nam ik magere kwark met kaneel.

EETDAGBOEKJE NAOMI DE BRUIJN

 

VRIJDAG

Vrijdags probeerde ik mijn nieuwe ontbijt uit, namelijk de Miss fitness shake van XXL Nutrition met ongezoete amandelmelk. Dit is voornamelijk wanneer ik weinig tijd heb om te ontbijten. Rond een uur of half 11 nam ik een halve appel en een gele kiwi. De gele zijn overigens veel lekkerder dan de groene. Als lunch maakte ik een homemade quesadilla van kip, courgette, paprika, mozzarella light en wraps. Tussendoor nam ik een volkoren cracker met een gekookt eitje en een proteïne bar. ‘s Avonds at ik kipfilet met doperwten en zoete aardappel. Voor het slapen gaan nam ik wat magere kwark met appel en een proteïne drink van XXL.

Ik probeer om door de weeks mijn koolhydraat inname wat te beperken, zodat ik deze in het weekend wat kan verhogen. Daarnaast hangt het er ook van af of ik die dag sport of niet. En dat ik een enorme fruit liefhebber ben hebben jullie denk ik wel gezien.. oepsie.

Wil je meer van Naomi zien? Je kunt haar volgen op Instagram!

 

Food inspiratie nodig? Het boek Fitchef bevat 105 makkelijke en eiwitrijke recepten! Daarbij genoeg info over voeding en training om je droomlichaam te bereiken. Klik Klik hier voor meer informatie.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.