eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – NATASCHA

Natascha is meer dan 16 kilo kwijt met het volgen van het Lifestyle Plan. Elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag vertelt Natascha haar verhaal en deelt ze haar eetmomenten.

Hallo allemaal, ik ben Natascha en ik ben 22 jaar. 

Van jongs af aan struggle ik met mijn gewicht/lichaam. Ik heb altijd al geprobeerd af te vallen; shakes, detox of gewoon gezond proberen te eten. Dan zei ik tegen mezelf: “maandag ga ik echt beginnen met gezond eten”. Dit kwam er nooit van. Ik woog me nooit omdat ik dan bang was voor wat er op de weegschaal kwam te staan.

Ook heb ik al mijn hele leven last van eczeem over mijn hele lichaam. Dit was afgelopen oktober zo erg dat ik de hoop bijna had opgegeven gezien mijn huid. Ik ging nadenken en kwam erachter zonder dat eerder beseft te hebben dat ik sinds mijn puberteit eigenlijk elke dag aan afvallen heb gedacht. Dat levert een hoop stress op en daar moest ik vanaf. Ik zat niet lekker in mijn vel en dacht: “weet je wat, laat me eens wegen”. Op dit moment is bij mij de knop om gegaan en raadde mijn zus mij het Gymjunkie Lifestyle Plan aan. 

Ik volg het plan sinds 1 november 2020 en ben 16.2 kilo kwijt! Mijn ernstige huiduitslag verdween bijna helemaal en ik zit veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er nog niet maar daarom ga ik lekker door met het plan 🙂 Ik heb me eigenlijk altijd strikt aan het plan gehouden. Dit omdat ik het altijd nog lastig vond om te wisselen van producten. Maar dat doe ik nu steeds meer en dat werkt prima. Ik woon nog thuis dus met het avondeten eet ik wat de pot schaft maar weeg ik het wel af. Op cheat days eet ik de producten waar ik in die week trek in had, zodat ik me doordeweeks meer kan focussen.

DAG 1:

Ochtend: Roerei met groente en 2 rijstwafels.

Snack: 2 Wasa crackers met filet american.

Lunch: 2 koolhydraten arme boterhammen met 4 plakjes kipfilet.

Snack: 2 mandarijnen.

Diner: Kip, aardappels en wortels.

Snack: Optimel griekse stijl met blauwe bessen.

eetdagboekje

DAG 2:

Ontbijt: Mango smoothie bowl.

Snack: Snack worteltjes, Stukje Tony Chocolonely caramel zeezout.

Lunch: 1 Tosti met ham, witte kaas en ketchup.

Snack: Geen Snack.

Diner: Tapas.

Snack: Oppo ijs.

eetdagboekje

Ik hoop jullie een beetje geïnspireerd te hebben want wat ben ik blij met het Lifestyle plan!

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Liefs, Natascha

Je kunt Natascha volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.