maria

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – MARIA

Maria volgt het Gymjunkie Lifestyle Plan en vandaag deelt zij haar verhaal en haar eetdagboekje. Ze vindt het heerlijk dat ze van al het eten kan genieten en zichzelf niets hoeft te ontzeggen. Het eetdagboekje is niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! 

Hi! Mijn naam is Maria en ik ben 27 jaar. Ik leef al een aantal jaar een gezonde leefstijl en doe ook al een aantal jaar aan krachttraining. Dit laatste (krachttraining) ging de eerste jaren met pieken en dalen maar het laatste jaar, ondanks de lockdown, train ik iedere week 3/4 keer. Daarnaast wandel en hardloop ik graag op de dagen dat ik niet train.

Ik doe niet echt aan cheat days, gezond eten kan ook lekker zijn. Als ik trek heb in iets “ongezonds” dan neem ik het gewoon, wel let ik hierbij op of het in mijn kcal inname en macro’s van die dag past. 

DAG 1:

Ontbijt: Mijn lievelingsontbijtje is havermout met kaneel, appel, rozijnen en amandelen. Hierbij neem ik altijd een proteïne shake voor de extra eiwitten.

Snack 1: één groene appel met pecannoten

Middageten: één gebakken ei met spinazie en tomaatjes op een volkoren triangel broodje.

Snack 2: één Barebells reep, dit vind ik een van de lekkerste eiwit repen en omdat ik ook van zoetigheid hou is dit voor mij de perfecte snack!

Avondeten: Vega burger met broccoli en zoete aardappelfrietjes.

Snack 3: magere Franse kwark met ananas.

eetdagboekje maria

DAG 2:

Ontbijt: magere Franse kwark met aardbeien, blauwe bes, amandelen en walnoten.

Snack 1: twee maiswafels met pindakaas.

Lunch: drie glutenvrije crackers met kipfilet, Hüttenkäse en avocado.

Snack 2: één groene appel met pecannoten.

Diner: zalmfilet met broccoli en zoete aardappel.

Snack 3: magere Franse kwark met een schep whey proteïne erdoor en een stukje pure chocolade van 85% cacao.

eetdagboekje maria

Ik vind het heerlijk dat ik van al het eten kan genieten zolang het in mijn macro’s past en mezelf dus niets hoef te ontzeggen. Ontbijt en lunch zijn mijn “lievelingsmaaltijden” en ik zorg er dan ook altijd voor dat ik deze precies zo maak als ik ze wil hebben. Als ik dan als avondeten “simpel” moet eten om binnen mijn macro’s te blijven vind ik dat ook helemaal niet erg. Voor mij werkt dit perfect en daar door is het ook nog eens gemakkelijk vol te houden om gezond te leven.

Liefs, Maria

Je kunt Maria volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.