eetdagboekje anniek

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – ANNIEK

Zoals elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen wij het eetdagboekje van Anniek! 

Hallo lieve mensen! 

Mijn naam is Anniek en ik volg nu sinds een paar maanden het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik vond het in het begin best spannend – zal ik hier nu wel mee afvallen? Ik gebruik namelijk medicijnen die afvallen minder snel laten verlopen. Maar.. Ik begon vol goede moed en kwam erachter dat het me zoveel biedt. De vaste menu’s inclusief wissellijsten maken het makkelijk om te kiezen wat je wil eten en of je misschien zin hebt in iets anders. Dit was vaak mijn probleem, zin hebben in dingen die niet in de koelkast lagen.

Nu eet ik op weekdagen heel gestructureerd volgens het plan. Wat eerder eigenlijk altijd mislukte omdat ik veel honger bleef hebben en ook door de medicatie het hongergevoel onderdrukt werd. Hierdoor had ik soms enorme honger of helemaal geen honger. Hier snapte mijn lijf natuurlijk niks van. Ik voelde me er niet prettig bij en viel niks af. Ik merkte dat dit echt zoveel frustratie opwekte dat ik maar ging eten omdat het toch niet ging en de medicatie naar mijn mening maar de oorzaak was. Uiteindelijk kwam ik op een punt dat ik grotere kleding moest kopen, mezelf niet leuk op foto’s vond staan en dacht nu moet het roer om. Toen kwam ik via een vriendin bij Gymjunkie Lifestyle Plan terecht en dit voelde zo goed! Mijn dagen zien er nu zo uit:

DAG 1:

Mijn favoriete dag is toch wel een normale eetdag. Hoe ziet deze eruit?

 • Ontbijt: 150 gr Griekse yoghurt met blauwe bessen en een handje muesli.
 • Tussendoor: appel.
 • Middageten: 2 crackers met kipfilet of 30 + kaas.
 • Tussendoor: handjevol cashewnoten.
 • Avond eten: (favorietje!!) Wokgroenten, wokreepjes en 75 gram zilvervliesrijst.
 • Avond: stukje fruit of yoghurt met siroop 0%

eetdagboekje anniek

DAG 2:
 • Ontbijt: Griekse yoghurt 0% chocovlokken puur en een handje muesli.
 • Tussendoor: eiwitreep.
 • Middageten: 2 crackers met kipfilet met pesto op dagen dat ik sport met een eitje erbij.
 • Tussendoor: appel.
 • Avondeten: veggie pizza met bloemkool of brocolli bodem.
 • Avond: bakje blauwe bessen.

Ik had echt het gevoel; mag ik zoveel eten en ga ik dan afvallen? Nou ja dus want inmiddels ben ik van de 78,9 kilo naar de 74 kilo en voel ik me fysiek en mentaal beter. Nooit gedacht dat een bepaalde levensstijl mij nog zou kunnen helpen om die lastige kilootjes eraf te krijgen. Ik ben eigenlijk zelf nog steeds verrast.

Kortom bewijs jezelf dat je het wel kan! Want iedereen kan het.

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Liefs, Anniek

Je kunt Anniek volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.