eetdagboekje kimberly

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – KIMBERLY

Kimberly volgt nu weer een paar maanden het Gymjunkie Lifestyle Plan en vandaag deelt zij haar verhaal en haar eetdagboekje. Het eetdagboekje is niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! 

Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Vroeger was ik mooi slank, sportte ontzettend veel en speelde ik op hoog niveau volleybal. Toen ik hiermee moest gaan stoppen vanwege slechte knieën, begon de ellende pas echt. Ik was (en eigenlijk nog steeds) een echte Bourgondiër. Elke weekend stonden er heerlijke hapjes op tafel; chips, bittergarnituur.. echt van alles. Ook de heerlijke drankjes en wijntjes.  Ik had totaal geen controle over mijn eten.

Ik volg Cynthia en Gymjunkies ook al ontzettend lang. Ik heb het plan 2 jaar terug ook al eens gevolgd, met goede resultaten. Vorig jaar moeder geworden van een prachtige zoon: Mitch. Maar op het einde van de zwangerschap woog ik maar liefst 128!!! kilo. Daar moest dus iets aan gebeuren. Ik ben een maand of 4 geleden weer opnieuw aan het Gymjunkies Lifestyle Plan begonnen. En wat is het fijn! Het is geen dieet, het is een leefstijl. Ik hou het plan aan als richtlijn. Ik volg het plan maar geef ook mijn eigen draai eraan. Inmiddels ben ik al 30 kilo afgevallen!

NORMALE DAG:

Ontbijt: vanille yoghurt met gepofte tarwe en muesli. Bij het ontbijt drink ik altijd een groot glas water.

eetdagboekje

 

Snack 1: twee mandarijntjes. Ik probeer altijd meteen mijn fruit mee te eten als ik mijn zoontje zijn fruit geef. Zo vergeet ik het ook niet.

Lunch: 3 bio maiswafels met 30+ kaas, flinterdunne achterham en ei. Ook hierbij altijd een groot glas water/thee.

eetdagboekje

Snack 2: Hero B’tween mueslireep zero.

Diner: volkoren wrap, met knoflooksaus van Callowfit, rucola sla en shoarma.

eetdagboekje

Op deze dag heb ik s’avonds geen snack meer genomen, omdat ik hier bij het avond eten shoarma op had. Het ligt een beetje aan de dag of ik s’avonds nog iets pak ja of nee.

 

CHEATDAY:

Mijn cheatday is altijd in het weekend eigenlijk. En het is niet dat ik dan de hele dag maar meteen van alles eet. Als ik overdag gewoon ‘normaal’ eet zoals altijd, kan ik s’avonds heus iets lekkers nemen. Als wij in het weekend s’avonds lekker een filmpje gaan kijken of een spelletje spelen vinden wij het nog steeds heerlijk om een borrelplank op tafel te hebben staan.

eetdagboekje

Dit hoeft trouwens niet eens altijd ongezond te zijn natuurlijk. Je kan bijvoorbeeld makkelijk stokjes maken met cherrytomaatjes en mozzarella. Of… eitjes met runder rookvlees, yummmmmie!

Liefs, Kimberly

Je kunt Kimberly volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.