gymjunkies, recepten, taart recepten, gezonde taart, gezonde zoete recepten

5 X ZOET & HEALTHY

Normaal plaatsen we iedere zondag 5 gezonde producten maar deze week laten we jullie 5 gezonde recepten zien voor desserts.

    

Onder ieder recept zie je iets staan over het 8 weken plan voor vet verlies. Dit zet ik er puur bij voor de mensen die het Gymjunkie Lifestyle Plan hebben aangeschaft. Als je het plan hebt gekocht kun je het recept toevoegen aan je lijstje zodat je nog meer variatie hebt in de dagschema’s! desserts, recept, gezonde desserts

Klik hier om naar het recept te gaan.

GEZONDE EN EIWITRIJKE CHOCO TAART

Wat: Voor alle chocolade liefhebbers… dit is een must-try! De taart is ook nog eiwitrijk, dus ideaal voor na je workout! 

Voedingswaarde per 1/12 punt: 246 kcal,  20,3 gram koolhydraten, 11,2 gram vet en 7,1 gram eiwitten.

Schema’s vet verlies: één punt kun je ter vervanging van een snack nemen. Het bevat iets meer kcal dan de snacks uit de dagmenu’s, maar als je het op een sportdag neemt of een dag dat je meer beweegt overdag is dit geen probleem. 

desserts, recept, gezonde desserts

Klik hier om naar het recept te gaan.

GUILT-FREE PLEASURE: FRISSE AVOCADO KIWI CHEESECAKE

Wat: Deze taart is heerlijk fris en bevat o.a. avocado, kiwi & noten. Super healthy, dus dit past perfect in jouw gezonde levensstijl. 

Voedingswaarde per 1/7 punt: 230 kcal,  31,3 gram koolhydraten, 11,5 gram vet en 10,2 gram eiwitten.

Schema’s vet verlies: één punt kun je ter vervanging van een snack nemen. Het bevat ietsje meer kcal dan de snacks uit de dagmenu’s, maar als je het op een sportdag neemt of een dag dat je meer beweegt overdag is dit geen probleem. desserts, recept, gezonde desserts Klik hier om naar het recept te gaan.

CHOCOLATE CHIP LEMON CHEESECAKE

Wat: Cheesecake.. ik kan er geen genoeg van krijgen! Deze combinatie van chocolade en citroen is heerlijk. Kijk uit dat je niet alles op eet ;). 

Voedingswaarde per 1/8 punt: 348 kcal,  40 gram koolhydraten, 13,8 gram vet en 15,5 gram eiwitten.

Schema’s vet verlies: Als je de taart in 12 stukjes snijdt kun je dit als snack nemen. Snijd je het in 8 stukken, dan kun je 1 stuk ter vervanging van een hoofdmaaltijd nemen. Een keer een taartje als lunch mag ook wel eens ;). desserts, recept, gezonde desserts Klik hier om naar het recept te gaan.

BROWNIES MET CASHEW KARAMEL & NOTEN

Wat: Deze brownies moet je echt eens proberen! De combinatie van karamel en noten is zo lekker. Ook zijn de brownies eiwitrijk, want één stukje bevat 11 gram eiwitten. 

Voedingswaarde per stuk : 249 kcal, 17 gram koolhydraten, 15 gram vet en 11 gram eiwitten.

Schema’s vet verlies: één brownie kun je ter vervanging van een snack nemen. Het bevat ietsje meer kcal dan de snacks uit de dagmenu’s, maar als je het op een sportdag neemt of een dag dat je meer beweegt overdag is dit geen probleem. desserts, recept, gezonde desserts Klik hier om naar het recept te gaan.

(MOEDERDAG) BESSEN KWARKTAART

Wat: Deze taart had Mamasuperdun gemaakt voor moederdag, maar hij is zo lekker dus hij hoort zeker in dit lijstje. 

Voedingswaarde per 1/12 punt : 215 kcal, 16 gram koolhydraten, 10 gram vet en 14 gram eiwitten.

Schema’s vet verlies: één punt kun je ter vervanging van een snack nemen. Het bevat ietsje meer kcal dan de snacks uit de dagmenu’s, maar als je het op een sportdag neemt of een dag dat je meer beweegt overdag is dit geen probleem. 

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via: InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Gymjunkies kun je volgen via: Instagram & Facebook 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.