5 random questions: Eva Boerema @quadsinheels

Eva woont in Den Haag en is maar liefst 25 kilo afgevallen! Ze inspireert dagelijks veel mensen met haar Instagram account en is co-owner van het merk BULKR. Deze week hebben we haar 5 random questions gesteld.

image3

Welke muziek luister je het meest?

Tijdens het trainen luister ik graag naar hiphop (Kanye West, Tyga, Chris Brown, Drake etc) en house/dance voor de interval trainingen. Maar mijn hart ligt met name bij de wat oudere en alternatieve muziek. Mijn ouders hebben een grote collectie lp’s en ik ben opgegroeid met The Rolling Stones, Bob Dylan, Simon and Garfunkel etc die door de kamer galmde met het knisperde geluid van een lp. Ook heb ik een stiekeme liefde voor 80’s & 90’s muziek, denk aan Bruce Springsteen, Robert Palmer en Nirvana. Wat me bij mijn laatste voorkeur brengt, punk en rock! Greenday, the Strokes, Black Keys etc.  Wellicht verwachten weinig mensen dit, maar als ik niet train is dat de muziek die ik doorgaans in mijn vrije tijd luister:).

Als je echt moest kiezen. Nooit meer trainen of nooit meer gezond eten?

Hele moeilijke keuze! De combinatie is voor mij heel belangrijk. Trainen en alleen maar junk eten zorgt alsnog voor een energieloos en vermoeid  lichaam, en zonder trainen zou ik me niet meer fit voelen. Toch zou ik dan kiezen voor nooit meer trainen, want met enkel gezond eten zou ik me in ieder geval nog wel gezond en happy kunnen voelen. Maar o… ik ga het squatrek wel missen dan;-).

eva-1

Wat is jouw grootste droom?

Mijn grootste droom is om succesvol te worden in iets wat ik leuk vind om te doen, dit geldt denk ik voor iedereen en klinkt vrij cliche, maar is wel belangrijk. Daarnaast zou ik graag een voorbeeld en motivatie willen zijn voor mensen die de stap om af te vallen en een fit lichaam te krijgen nog niet hebben gemaakt, of niet durven te maken.

Wat wilde je vroeger worden?

Ik had als kind nogal extreme beroepen in gedachten haha. Ik wilde dierenarts worden, maar dan wel alleen in een dierentuin(want, tijgers en leeuwen), en psychiater maar dan wel in een gevangenis(want het leek me interessant hoe het brein van criminelen werkte). Hetgene wat ik al wel heel vroeg wist was dat ik arts wilde worden. Mijn ouders zijn allebei arts geweest, en ik vond de verhalen als kind al fantastich. Het fascineerde me eindeloos hoe het menselijk lichaam werkte. Ik werd helaas 3 keer uitgeloot voor geneeskunde, maar toch ga ik volgend jaar het toelatingsexamen afleggen (ja op mijn 26e dus) om toch mijn droomstudie te gaan beginnen.

eva-3

Waar ben je erg trots op?

Moeilijk om te zeggen over jezelf, maar ik ben toch best trots dat ik zo’n omslag heb gemaakt qua lifestyle. Ik ben van nooit sporten, lui en overgewicht omgeslagen naar een fit lichaam, en elke dag willen sporten en actief zijn gegaan. En dat was zeker niet altijd makkelijk, en het heeft me echt een behoorlijke tijd gekost om balans te vinden en mezelf te accepteren, maar ik ben heel blij waar ik nu sta:).

Wil je Eva blijven volgen? Dat kan via haar Instagram account @quadsinheels !


FitChef

100 makkelijke en snelle gerechten voor je ontbijt, lunch, diner, soepen, smoothies en snacks. Klik hier voor meer informatie.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.