cynthia houben

5 Random Questions : Cynthia @cynthiahouben_

Wat doe je het liefste als je vrije tijd hebt?

” Ik heb weinig vrije tijd, maar veel vrijheid! Omdat ik van mijn werk hou ben ik er eigenlijk continue mee bezig. Gymjunkies begon als een hobby en dat is het nog steeds alleen is het nu ook mijn werk. Nu ik ook mijn eigen website heb vind ik het bloggen nog leuker! Ik vind het ook leuk om te netwerken met andere mensen van Instagram, je kunt elkaar vaak helpen en inspireren. Als ik niet met werk bezig ben dan hou ik ervan om met vrienden of familie af te spreken. Lekker wat te gaan eten, drinken, een feestje pakken of naar de bios bijvoorbeeld. Maar ik kan ook heel goed alleen zijn en dan lekker een boek lezen of netflixen. ”

cynthia houben

Wat is je raarste gewoonte?

” Ik slaap nog steeds met een nachtlampje aan haha. Echt heel dom, maar vind het niet fijn om in het donker te slapen. Als ik ergens anders slaap, bijvoorbeeld bij vriendinnen dan laat ik het wel uit, maar ik heb dan moeite met slapen en lig dan veel wakker. En ik ben echt een dierenvriend, ik hou echt van alle dieren. Het gaat zo ver dat ik vorig jaar zelfs een vlieg wilde redde die in bak met water was gevallen. Toen heb ik hem snel eruit gehaald en in de zon gelegd maar hij ging alsnog dood…Nu ik dit zo vertel lijk ik wel een kind haha, maar ik kan er niks aan doen, vliegen hebben ook gevoel denk ik dan. Het rare is dat ik insecten dus wel vies vind, maar ik kan ze niet doodmaken”

Hoe omschrijven je vrienden jou in 3 woorden?

” Ik heb het aan een paar vrienden gevraagd, was zelf ook wel benieuwd. Deze woorden kwamen naar boven: Emphatisch, grappig, liefdevol, ondernemend, zorgzaam, lief, spiritueel, gek, spontaan, betrouwbaar, doorzetter, heel begripvol. ”

cynthia houben

Waar kan jij onzeker over zijn?

” Vroeger was dat m’n lichaam en of ik wel goed genoeg was voor m’n vriend bijvoorbeeld. Ik was zoooo onzeker. Nu gelukkig niet meer, ik weet wie ik ben en ik ben blij met mezelf en mijn leven. Maar ik kan wel eens onzeker zijn over of ik alles wel goed doe met mijn bedrijf of dat ik bijvoorbeeld wel genoeg aandacht geef aan iedereen die belangrijk is in m’n leven. Ik probeer hier de laatste tijd meer rust in te vinden en te bedenken dat ik mijn best doe en meer kan ik ook niet doen. ” 

cynthia houben

Waar kan jij écht gelukkig van worden?

Van de zon, eten, de zee, bloggen, sporten, festivals en ik kan zoooo gelukkig worden als ik mijn vrienden en familie gelukkig zie. Als we bijvoorbeeld op een festival zijn met de groep en ik zie mijn vrienden zo losgaan en zo happy dan kan ik daar intens van genieten. Of mijn zusje is bijvoorbeeld sinds kort gaan fotograferen, ze heeft echt haar passie gevonden en als ik haar dan bezig zie dan voel ik zoveel geluk van binnen. Meer vrienden van me zijn hun passie gaan volgen en als ik dan naar ze ga kijken om ze te supporten dan lijkt het soms net of ik het zelf mee maak zoveel blijdschap voel ik dan. Ik geniet meer van de niet fysieke dingen dan van materiële dingen. Ik hou ook van luxe en mooie spullen, maar dat is tijdelijk geluk want je wil steeds weer opnieuw dingen kopen, dus dat is geen echt geluk in mijn ogen. ”

Je kunt Cynthia ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.