vetverbranders

5 NATUURLIJKE VETVERBRANDERS

In principe heb je niets extraÔÇÖs nodig om vet te verbranden. Het is eigenlijk best simpel: meer calorie├źn verbranden dan dat je opneemt of minder calorie├źn eten dan dat je verbrandt. Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst, zeker als je dat laatste beetje vet wilt verbranden. Daarom vinden veel mensen het fijn om er iets bij te nemen, om dit proces te versnellen en te ondersteunen.

Fabrikanten van supplementen maken er soms gebruik van om vetverbranders neer te zetten als ├ę├ęn of ander wondermiddel. Het is belangrijk om te weten dat deze supplementen geen wondermiddel zijn. Het is onmogelijk vet te verbranden, zonder je levensstijl aan te passen. Dit betekent dat je voedingspatroon en beweging de basis-bouwstenen van je vetverlies zijn.

Het is wel een feit dat natuurlijke producten met bepaalde eigenschappen (superfoods) een waardevolle toevoeging zijn aan je eetpatroon en levensstijl. De juiste vetverbranders kunnen je zeker helpen om het gewichtsverlies te versnellen. In deze blog sommen we vijf natuurlijke vetverbranders op die jou hierbij kunnen gaan helpen.

natuurlijke vetverbranders

Eiwitten

Eiwit speelt een belangrijke rol in het vetverbrandingsproces. Door een hoge eiwitinname kun je je bijvoorbeeld langer vol voelen. Het eten van eiwitten kan ook de stofwisseling verhogen, waardoor het lichaam vet effici├źnter kan verbranden. Bovendien helpt eiwit om spiermassa te behouden. Je kunt het halen uit eiwitrijk voedsel zoals kip, rundvlees, ei, melkproducten of plantaardige eiwitten. Prote├»neshakes (met eiwitpoeder) zijn een eenvoudige manier om je eiwitinname te verhogen. Als je een eiwitsupplement kiest, is het belangrijk om een ÔÇőÔÇőeiwitsupplement te kiezen dat weinig suiker en toevoegingen bevat, vooral als je wilt afvallen.

Cafeïne

Cafeïne kan helpen om je metabolisme te stimuleren en je lichaam helpen om meer vet te verbranden. Vaak word je na het innemen van cafeïne actiever en alerter waardoor je meer energie gaat verbruiken. Dit zit bijvoorbeeld in koffie, groene thee en cacaobonen (pure chocolade vanaf 70%).

Bovendien blijkt uit verschillende onderzoeken dat cafeïne je lichaam kan helpen om meer vet als brandstof te verbranden. Dit effect lijkt sterker te zijn bij magere mensen dan meer zwaarlijvige mensen.

Groene thee-extract

Groene thee-extract is niets meer en niets minder dan een geconcentreerde vorm van groene thee. Om het groene thee-extract te maken, wordt een grote hoeveelheid groene thee-bladeren vermalen tot poeder. Door de hoge concentratie is groene thee-extract rijk aan cafe├»ne en het polyfenol epigallocatechinegallaat (EGCG). Deze stoffen kunnen helpen bij het verbranden van vet. Dit is iets anders dan de gewone groene thee. Ze hebben ontdekt dat je met deze combinatie van groene thee en cafe├»ne meer calorie├źn verbrand.

Cayennepeper

Cayennepeper kan je metabolisme een boost geven. Het is ook belangrijk om te weten dat mensen die regelmatig cayennepepers consumeren, na verloop van tijd niet dezelfde voordelen ervan plukken. Dit omdat hun lichaam zich aanpast aan de effecten. Je kunt het dus af en toe gebruiken als een boost voor je metabolisme.

Matcha-poeder

Matcha is goed voor je stofwisseling, wat betekent dat het ondersteunt in de vetverbranding. Dat betekent niet gelijk dat je afvalt door veel matcha te drinken, maar het draagt wel bij aan een gezonde levensstijl. Matcha is bijna calorievrij en als je wilt afvallen is het een waardevolle toevoeging aan je voeding. Matcha verhoogt de stofwisseling, verbrandt vet en veroorzaakt geen stress in je lichaam. Het verhoogt de bloeddruk of hartslag niet, in tegenstelling tot cafeïne of andere vetverbranders.

Pina Colada vetverbrander

natuurlijke vetverbrander, vet verbranden, natuurlijk vet verliezen

Laatst hebben wij een natuurlijke vetverbrander getest. Dit was een heerlijk drankje (wij kozen voor de smaak pina colada, je kunt ook koffie of chocolade smaak kiezen) wat ervoor zorgt dat jouw gewichtsverlies gestimuleerd wordt door de natuurlijke vetverbranders die erin zitten. Ook heb je minder trek om te snoepen en vermindert het een opgeblazen gevoel. Let op, dit is geen maaltijdvervanger of wondermiddel, maar het ondersteunt jouw afval proces! Ideaal voor mensen die even vastlopen. De vetverbrander is glutenvrij, lactose-vrij, 100% natuurlijk & vegan.

Wil je meer informatie over de Pina Colada vetverbrander? Stuur Daisy dan een priv├ę berichtje via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.