2017 2018 documentaires over sport voeding gezondheid die je moet zien

5 DOCUMENTAIRES OVER SPORT, VOEDING & GEZONDHEID !

We hebben wat documentaires voor je op een rijtje gezet over sport, voeding en gezondheid. Deze documentaires geven je nieuwe ideeën en waarschijnlijk daarmee een hele nieuwe visie op deze onderwerpen. Veel mensen zijn niet bewust van hun eigen gezondheid en wat hun levensstijl hier voor invloed op heeft. Je kunt meer bereiken dan je denkt, je bent meer in controle over je eigen gezondheid dan je denkt..

Je hoeft het niet met alles eens te zijn, haal eruit wat voor jou goed voelt. Overal kun je iets van leren!

Laat je inspireren!

 

FRONING: THE FITTEST MAN IN HISTORY

De fitste man allertijden.. Hoe verkreeg Richard Froning deze titel en hoe kan het dat hij alle records verbreekt? Bereid je voor op heel wat WOW-momenten en laat je inspireren.

 

FOOD MATTERS

Een docu die je een stuk bewuster maakt van waar je voeding vandaan komt en wat het nou eigenlijk precies met je lichaam doet. Er worden onderwerpen belicht die niemand wilt benoemen.. De waarheid over hoe we in de westerse wereld met ons voedsel omgaan. Hoe de massaproductie en de farmaceutische industrie ons alleen maar zieker en zieker maken en wat we hier aan kunnen doen.

 

COUNTERPUNCH

Een docu over drie jonge boksers die het zo ver willen schoppen als hun idolen Mike Tyson en Muhammad Ali. Alleen tijden zijn anders nu.. de bokswereld is veranderd. Toch geven deze gemotiveerde boksers het niet op. Je ziet hun overwinningen en teleurstellingen, je raakt misschien wel geïnspireerd door hun discipline en drive om door te gaan no matter what..

 

FORKS OVER KNIVES

Obesitas, diabetes, hart-, en vaatziektes, hoge bloeddruk en ga zo maar door. Het lijkt wel een epidemie. Ons voedings-, en bewegingspatroon spelen hier een erg grote rol in, laat je inspireren door deze docu.

 

WHAT THE HEALTH

Deze docu besteed aandacht aan onderwerpen zoals de vleesindustrie, de zuivelindustrie, de effecten hiervan op onze gezondheid en die van de planeet. Over deze docu is veel ophef onder mensen ontstaan die hem hebben gezien. We zullen daarom vooral niet veel meer verklappen, oordeel zelf maar…

 

Wil je meer zien van ons? Je kunt Gymjunkies volgen op Instagram, Facebook of meld je aan op onze nieuwsbrief!

 

body&fit giftcard kerst

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.