workout vragen

10 WORKOUT VRAGEN AAN JEREMY

Jeremy sport al vanaf zijn vierde en op zijn zeventiende is hij begonnen met fitness. Hij vertelt openhartig over zijn ervaringen met fitness, maar ook wat hij doet als hij even geen motivatie heeft. Laat je inspireren door zijn mindset en fysiek!

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

”Vanaf dat ik vier jaar oud ben sport ik al. Ik ben altijd een fanatieke voetballer geweest. Op mijn 17e ben ik gestopt met voetballen en ben ik begonnen met fitness. Echter, zoals bij velen, ging dit met ups and downs: een maandje serieus, om vervolgens weer twee maanden te stoppen.”

”De reden waarom ik ben begonnen met sporten is omdat ik het altijd leuk heb gevonden om mezelf uit te dagen en het maximale uit mezelf te halen. Vanaf januari 2019 ben ik dan ook onder begeleiding van mijn coach Hamza Kalai.”

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

”Velen zullen het haten, maar op dit moment vind ik benen het leukste om te trainen. Wellicht komt dat omdat ik weet dat het een achterlopend punt is en ik daardoor extra gemotiveerd ben om dat in te halen.”

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

”Tijdens mijn laatste workout heb ik de onderstaande oefeningen gedaan.”
– Squats
– Leg Press
– Leg Extension
– Hamstring curls
– Romanian deadlift
– Walking Lunges

workout vragen

Welke muziek luister je tijdens je workout?

”Heel verschillend… Ik luister regelmatig naar nummers van Eminem of de old-school rap van 2Pac. Maar dit kan ook uitwijken naar muziek van Linkin Park. Vooral tijdens legday.”

Train je liever samen of alleen?

”Het liefst train ik alleen, zodat ik alles op mijn eigen tempo kan doen. Wel heb ik onlangs samen getraind met vrienden. Dat ging ook wel goed. Samen trainen is natuurlijk ook handig als je wat zwaardere gewichten wilt pakken.”

Hoeveel dagen train je in de week?

”Op dit moment train ik zes dagen in de week. Tijdens mijn cut ging ik twee keer per dag naar de gym. Ik kwam dan later op de dag terug voor een extra cardio sessie.”

workout vragen

Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

”Toevallig zit ik op dit moment in de situatie waarbij ik af en toe geen motivatie heb. Maar ik ben erachter gekomen dat dit voortkomt uit mijn verminderde energie. Als ik slecht slaap en vermoeid ben, merk ik dat mijn motivatie ook minder is. We willen altijd maar meer, meer en nog meer. Soms is het goed om een stapje terug te doen en rust te pakken. Als je dan terug komt in de gym en vol energie zit, dan is je workout beter en voel je je direct meer gemotiveerd. Ook is het belangrijk om doelen te blijven stellen voor jezelf. Als je progressie blijft boeken kan dat ook motiverend werken.”

Train je vooral voor een mooi lichaam, je gezondheid of allebei?

”Ik train voor beide. Er is een verschil tussen er fit uit zien en fit zijn. We zouden er weinig aan hebben als we er fit uit zien maar van binnen niet gezond zijn. Daarom is het belangrijk om de juiste voeding tot je te nemen als je je lichaam regelmatig intensief belast.”

workout vragen

Wat neem je voor supplementen en/of voeding voor, tijdens en na je training?

”Op dit moment neem ik creatine direct na mijn training en af en toe neem ik multivitaminen erbij. Verder haal ik al mijn voedingsstoffen uit mijn maaltijden.”

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

”Ik koop mijn workout kleding voornamelijk bij Underarmour en Nike. ”

Instagram: Jeremylvf

gymjunkie lifestyle plan vet verliezen

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.