workout

10 WORKOUT VRAGEN AAN JAIMIE

Sporten helpt bij aan je gezondheid en is goed voor iedereen. Wij houden ervan om elkaar te motiveren hierin! Vandaag hebben we Jaimie een aantal vragen gesteld die jou kunnen inspireren, zodat je lekker in beweging blijft.

1. Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Voor ik met fitness begon heb ik altijd aan vechtsport gedaan. Eerst heb ik gebokst daarna gekickbokst en daarna heb ik nog aan MMA gedaan. Ik ben met vechtsport gestopt toen ik een auto ongeluk kreeg en minstens een jaar niet meer mocht vechten. Toen ben ik begonnen met fitness en ben hier eigenlijk altijd in blijven hangen. Ik train nu ongeveer 3,5 jaar.

2. Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

Ik heb twee spiergroepen die ik echt leuk vind om te trainen, dat zijn borst en benen. Als ik echt zou moeten kiezen ga ik dan toch voor benen vanwege de hoge intensiteit.

workout

3. Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Squats zijn dan wel echt mijn favoriet samen met lunges. Dit zijn wel echt de oefeningen die een goeie legday kunnen maken. Ik probeer twee keer per week de benen te pakken; de ene dag is het hamstring gefocust en de ander dag ligt de focus op mijn quads.

4. Welke muziek luister je tijdens je workout?

Dit verschilt enorm per dag en per oefening. Wanneer het zware werk moet gebeuren vind ik het super om een goeie techno set of rawstyle/hardcore plaat erop te hebben. Ook kan het zo zijn dat ik overstap naar Amerikaanse rap en meestal zet ik dan het album van juice wrld erop.

5. Train je liever samen of alleen?

Ik train het liefst alleen, dit omdat ik dan gewoon me ding kan doen en niet rekening hoef te houden met een ander. Als ik mijn max wil verhogen vind ik het wel fijn om met iemand te trainen die op het zelfde niveau zit als ik.

workout

6. Hoeveel dagen train je in de week?

Ik train minimaal zes dagen per week. Dit doe ik in combinatie met een push-pull-leg split. Op deze manier kan ik elke spiergroep twee keer per week pakken.

7. Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Ik werk in ploegen dienst dus wanneer ik bijvoorbeeld de hele week er om 5 uur s’ochtends uit ben geweest, vind ik het wel lastig om na het werken nog motivatie te vinden om te gaan sporten. Wat ik dan doe is niet gaan zitten of liggen zodra ik thuis ben. Ik ga actieve muziek luisteren, alvast omkleden en pre work out klaarmaken om direct door te gaan naar de gym.

8. Train je vooral voor een mooi lichaam, je gezondheid of allebei?

Voor mij was het in eerste instantie mezelf weer sterker te maken na het ongeluk, daarna begin je te merken dat je begint te groeien en dat is natuurlijk ook leuk om te zien. Je kunt dus zeggen dat het eerst bij mij om de gezondheid ging maar dat is nu dus voor beide.

9. Wat neem je voor supplementen en/of voeding voor, tijdens en na je training?

Ik neem voor mijn training pre work out omdat ik best moe ben wanneer ik de hele dag heb gewerkt en even de motivatie kwijt ben om te gaan. Daarnaast neem ik nog creatine, vitamine c1000, omega 3 en vitamin D3 en iron + vitamin C3. Ik neem alle vitamines puur voor me eigen gezondheid in deze tijden.

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Ik draag de meeste kleding van Dymshark en Doyoueven, dit omdat ik vind dat dit de meest comfortabele gymkleren zijn en ze zien er ook nog goed uit. Qua sportschoenen heb ik meestal mijn air max 97 aan of me air forces.

Je kunt Jaimie volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.