workout

10 WORKOUT VRAGEN AAN ERIC

Sporten helpt bij aan je gezondheid en is goed voor iedereen. Wij houden ervan om elkaar te motiveren hierin! Vandaag hebben we Eric een aantal vragen gesteld die jou kunnen inspireren, zodat je lekker in beweging blijft.

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Vroeger heb ik 4 jaar lang getraind, maar door blessures heb ik een break genomen van vier jaar en na die vier jaar was ik alle spiermassa ook weer kwijt. Dus hoeveel jaar ik nu precies moet rekenen weet ik niet. Op mijn 18e ben ik echt begonnen met fitness en de voornaamste reden was, net zoals velen, dat ik maar een mager jongetje was. Toen ik begon woog ik rond de 50kilo en was ik net een stick-figure, dus daar moest verandering in komen. Na mijn break ben ik weer begonnen omdat ik het wel erg miste en ik mij niet fijn voelde in het lichaam wat ik weer had.

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

De leukste spiergroep om te trainen vind ik borst. Tricep en biceps staat toch wel op een gedeelde 2e plaats.

workout

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Tijdens mijn laatste borst workout deed ik bench press, incline dumbbell press, decline cable fly en incline cable fly.

Welke muziek luister je tijdens je workout?

Tijdens mijn workout luister ik voornamelijk hard-style.

Train je liever samen of alleen?

Beide heeft voor en nadelen. Als ik alleen train dan ben ik meer gefocust op mijn workout, maar als ik met iemand train die ook gemotiveerd is, dan motiveert mij dat om meer te geven tijdens de workout. Dus ik heb niet echt een voorkeur.

workout

Hoeveel dagen train je in de week?

Ik train standaard 4 dagen per week, maar vaak 5 als ik tijd over heb.

Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Ik ben weleens mijn motivatie kwijt ja, maar dan denk ik terug aan waarom ik begonnen ben en denk ik bij mezelf “als ik niet ga krijg ik spijt” en dan ga ik alsnog.

Train je vooral voor een mooi lichaam, je gezondheid of allebei?

Ik train vooral voor een mooi lichaam.

Wat neem je voor supplementen en/of voeding voor, tijdens en na je training?

Ik train meestal na het avondeten, dus ik zorg ervoor dat ik flink veel carbs (koolhydraten) heb gegeten voor de training, voor meer energie. Ik pak meestal ook een scoop pre-workout voor het trainen. Na het trainen eet ik eiwitten voor het herstel. Qua supplementen pak ik creatine, omega 3 en multivitamine.

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Ik koop mijn kleding het liefste bij Gymshark en Vanquish.

Je kunt Eric volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.