fitgirl, fitgirltag, denise

10 FITGIRL VRAGEN AAN @DENISSEENK

Wij hebben 10 fitgirl vragen gesteld aan Denise! Laat je inspireren door haar mindset & gezonde levensstijl. 

Wat betekent de term ”fitgirl” voor jou?

”Ik denk dat er meerdere betekenissen kunnen zitten aan deze term en dat iedereen hier zijn of haar eigen kijk op heeft. Iedereen beoefent zijn of haar levensstijl qua voeding en sporten op een andere manier. Ik denk dat als je zelf bewust bezig bent met je eigen gezondheid maar nog steeds geniet, je goed bezig bent. Daar is geen maatstaf voor.”

fitgirl, fitgirltag, denise

Wat voor sport beoefen je?

”Momenteel doe ik voornamelijk fitness. Vroeger deed ik altijd al veel aan sport en dansen, zoals atletiek, tennis, volleybal, streetdance en hiphop. Ik vind van alles wel leuk eigenlijk haha.”

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

”Gemiddeld besteed ik 5 uur per week aan intensieve krachttraining.”

fitgirl, fitgirltag, denise

Sport je liever alleen of met anderen samen?

”Meestal liever alleen. Tijdens mijn training doe ik mijn koptelefoon op en zit ik een beetje in m’n eigen zone. Op die manier kan ik me ook beter focussen.”

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

”Soms zit ik op de bank en heb ik gewoon de moed niet om nog op te staan of voel ik me moe. Dan probeer ik me meestal te bedenken hoe ik me na de training zou voelen en zet ik mijn beste workout muziek op waar ik vaak extra energie van krijg.”

fitgirl, fitgirltag, denise

Wat vind je het moeilijkste aan deze levensstijl?

”Op zich vind ik niets echt “moeilijk” te noemen. Soms is het lastig om lekkere “slechte” dingen te laten staan omdat ik nou eenmaal echt kan genieten van lekker eten. Zeker in het geval van koolhydraten. Ik probeer een leefstijl aan te houden waar balans sowieso centraal staat. Qua dagen van trainen kan het soms lastig zijn om mijn workouts in te plannen als ik een vrij drukke week heb, maar daarom probeer ik dit van tevoren te bepalen.”

Waar kun je je aan irriteren tijdens het sporten?

”Mensen die staren, zowel mannen als vrouwen. Ik weet niet wie er erger zijn haha! Ik doe al zeker 5 jaar aan krachttraining en trek me er ondertussen niet veel van aan, maar als sommigen mannen even extra overdreven geluid moeten maken in mijn buurt kan ik me daar wel aan storen.”

fitgirl, fitgirltag, denise

Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

”Ik gebruik alleen MyFitnessPal om m’n eiwitten en kcal een beetje bij te houden. Verder altijd Spotify voor muziek.”

Wat is volgens jou één van de grootste fabels op sportgebied?

”Dat sommige vrouwen denken dat ze te “bulky” en “mannelijk” worden van 2 keer krachttraining in de week. De bouw van een vrouwelijk lichaam zit nou eenmaal totaal anders in elkaar dan bij een man en daarnaast zit er ook een verschil in spieropbouw en hormonen”

Wat is je favoriete workout?

”Wat denk je zelf? Legday of course👀🍑.”

Volg je Denise al op Facebook en Instagram?

*Ook een fitchick worden en samen werken aan je droomlichaam & een positieve mindset? Dan is het Gymjunkie Lifestyle Plan iets voor jou. Meer informatie vind je hier of start nu met het Booty Workout programma voor strakke en ronde billen! Klik hier voor meer info.

gymjunkie lifestyle plan, schema's vet verliezen, schema afvallen, gezond afvallen

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.