yogaground summer events 2017 rotterdam

YOGA OP BUITENGEWONE LOCATIES IN DE STAD

Ben jij een yoga liefhebber? Dan zijn de Summer Events van yogaschool Yogaground misschien wel iets voor jou! Op 30 juli wordt afgetrapt met yoga in het Museum Boijmans Van Beuningen. Andere locaties waar je aan urban yoga kan gaan doen zijn onder andere Tropicana en de Euromast in Rotterdam.

SLOW WATCHING, FLOW YOGA

In het Museum Boijmans Van Beuningen hadden ze voor ogen om meer aandacht te creëren voor individuele kunstwerken. Ze hebben dit voorjaar hun vernieuwde opstelling gepresenteerd en nu kun je in alle rust de tijd nemen om de kunstwerken te bewonderen. Er vind een yogaflow les plaats op het binnenplein en alle deelnemers krijgen gratis toegang tot het museum.

yogaground summer events 2017 rotterdam
SUMMER EVENTS 2017

Na de opening van de Summer Events in het museum kan je de hoogte opzoeken met yoga. Bovenop de Euromast zal er op 13 augustus een yogales plaatsvinden. Daarna is de locatie The Loft aan de beurt voor een yogales. Tenslotte wordt het event afgesloten met het laatste yoga event in wat vroeger het Tropicana zwembad was in samenwerking met Aloha Rotterdam.

YOGAGROUND

Yogaground is een yogaschool die vorig jaar haar eerste vestiging heeft geopend in het hart van Rotterdam Central District. Ze zijn naar eigen zeggen het meest urban & down to earth yogaconcept in town. Er worden regelmatig bijzondere yogalessen georganiseerd in de buitenlucht, sinds kort organiseren ze zelfs een wekelijkse yogasessie op het dak! Dit jaar wilden ze voor de summer events locaties die Rotterdam het best vertegenwoordigen en daarbij vonden ze het besloten binnenplein van Museum Boijnmans Van Beuningen wel een hele geschikte locatie!

yogaground summer events 2017 rotterdam
INFO

Data: 30 juli, 13 & 27 augustus en 10 september

Tijden: 10.00 – 11.00 uur (Bij Tropicana van 11.00 – 12.00 uur). Deuren openen 15 min voor de les begint.

Tickets: Tickets zijn te koop voor 15 euro op www.yogaground.nl/summerevents/

Breng je eigen yogamat mee!

 

Wil je graag meedoen aan deze bijzondere yogales? Of meer informatie en beeldmateriaal?

Neem dan contact op met Talitha Nöllen, via 06 – 2479 2708 of talitha@hippr.nl.

Je kan Yogaground volgen via de websiteFacebook en Instagram!

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.