succesverhaal, transformatie, online coaching, voedingsschema, gymjunkie lifestyle plan

Succesverhaal – Jill

Al jarenlang coach ik mensen om hun eigen weg te vinden in een gezonde levensstijl. Ieder persoon is uniek en legt een andere weg af. Het geeft mij erg veel voldoening als ik mensen zie opbloeien, samen werken we aan de buitenkant, maar ook zeker aan de binnenkant.

Ik vind het heel belangrijk dat mensen vooral gelukkig worden met zichzelf en een positieve mindset ontwikkelen. Als die 2 dingen kloppen dan volgt een goede balans met voeding & een droomlichaam vanzelf.

Jill was een jonge onzekere meid toen ze bij mij kwam. Ze heeft veel meegemaakt op jonge leeftijd en wat is ze in dat jaar coaching ontzettend sterk geworden. We kunnen onze pijn en onzekerheid altijd omzetten in kracht. Ze vond het erg eng om aan te komen, maar ik ben zo blij dat ze meer liefde voor zichzelf ontwikkelde en mij overal op heeft vertrouwd. Ze kwam in dat jaar bijna 13 kilo aan en wat ziet ze er geweldig uit. Vandaag vertelt ze hoe ze het zelf heeft ervaren…

Hallo lieve lezers,

Mijn naam is Jill Vermeulen en ik ben 23 jaar. Een jaar geleden kwam ik in contact met Cynthia. Mijn doel was om fitter te worden. Ik zat niet lekker in mijn vel, was onzeker, had het druk in mijn hoofd en had weinig energie.

VOOR

Ik kreeg een intakeformulier en hieruit bleek dat ik veel te weinig voeding binnen kreeg en hierdoor weinig energie had. Toen Cynthia dat zei dat ik meer moest gaan eten vond ik dat “eng”, want ik at voor mijn gevoel genoeg en had ik nooit veel honger, ook wilde ik niet veel aankomen.

Ik had geen honger omdat mijn lichaam gewend was geraakt aan weinig eten. Ik heb veel met Cynthia gepraat en ze maakte me er van bewust dat ik echt wat kilo’s aan moest komen maar dat we dat langzaam gingen opbouwen. Vanaf moment één had ik al vertrouwen in Cynthia en vond ik het heerlijk om af en toe met haar te appen en om mijn ei kwijt te kunnen.

NA

Na een aantal weken merkte ik al snel verandering. Ik kreeg meer vorm en voelde me energieker dan voor de schema’s. De eetschema’s vond ik op t begin lastig te volgen omdat ik het gevoel had dat ik de hele dag aan t eten was. Het was in mijn ogen erg veel voeding op een dag, maar nu eet ik alles van mijn schema zonder problemen! Ik kwam steeds meer aan, vooral ook in spieren en mijn doel nu is om te gaan trainen voor zichtbare spieren en goed en voldoende te blijven eten.

Ik heb een jaar lang coaching gehad bij Cynthia en ik vertrouw nu zo goed op mezelf dat ik het alleen af kan:).

Wil je graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze schema’s op maat met of zonder whats app coaching? Mail dan naar cynthia@gymjunkies.nl ! 

Meer succesverhalen vind je via deze link.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.