19 sep PROTEIN FLUFF
Hey iedereen, Na wat rond te snuisteren in de receptenlijst van Gymjunkies, merkte ik op dat Protein Fluff nog niet in de lijst stond. Daar moet natuurlijk verandering inkomen! Dit receptje zit boordevol proteïnen en kan perfect gegeten worden als “post workout meal” of als tussendoortje.
INGREDIËNTEN:
- 100 ml plantaardige melk (ik gebruikte Alpro Coconut)
- 125 g bevroren fruit naar keuze
- 25 – 30 g (1 scoop) Caseïne poeder ➭ Gebruik GEEN Whey!!
BEREIDING:
- Verpulver het bevroren fruit in een blender tot je een soort van ijs-poeder bekomt. Tip: Doe dit in meerdere keren, anders wordt niet al het fruit verpulverd.
- In een mengkom doe je de Caseïne, melk en het ijs-poeder.
- Gebruik nu een handmixer en zet deze op de hoogste stand.
- Blijf gedurende 5 min. mixen (Let op: de inhoud verdubbeld!).
- Om te controleren of de Protein Fluff klaar is kan je de kom omdraaien zonder dat het mengsel eruit valt.
- Serveer met toppings naar keuze en smullen maar!
VOEDINGSWAARDE:
Protein Fluff | portie | |
Calorieën | 192 kcal | |
Vetten | 4 gr | |
Koolhydraten | 15 gr | |
Eiwitten | 21 gr |
Dit gerechtje lijkt luchtig, maar is heel zwaar. Het kan best zijn dat je moet delen met je fitnessmaatje ?. Omdat het gerechtje zo luchtig is, zakt het ook rap in elkaar. Wacht dus niet te lang om het op te eten.
Liefs, Debby ♥
Persoonlijke blog : debbythechocoholic.com Volg me op Instagram en Facebook
fruda
Posted at 17:44h, 20 septemberkan het ook met erwtenproteïne of is echt caseine nodig?
Gymjunkies
Posted at 18:09h, 26 septemberDe caseïne zorgt voor het fluff effect, bij normale eiwitpoeder krijg je dat vaak niet zo. Jammer genoeg is caseïne een product wat uit melk komt en hebben we hier geen veganistische vervanger voor.. Je zou het natuurlijk kunnen proberen met de erwtenproteïne, misschien smaakt het wel net zo lekker!