tips krachttraining mannen

MOTIVATION MONDAY @JORDANVANDERRAAIJ

Dit keer hebben we Jordan 10 workout vragen gesteld. Voor Jordan is fitness therapie. Het geeft hem mentale rust. Jordan is van ver gekomen en nu doet hij zelfs mee aan het NK Mens Physique. Vergeet zeker niet zijn Instagram te checken voor nog meer inspiratie. 

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Ik train nu 7 jaar waarvan ongeveer 4 jaar serieus met voeding en consistent trainen. De redenen dat ik ben begonnen met fitness waren dat ik graag een fittere levensstijl wilde, een beter lichaam en ik wilde sterker worden.

 Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

Ik heb niet perse een favoriete spiergroep. Elke spiergroep die ik train vind ik leuk om te trainen, maar als ik er één zou moeten kiezen is het rug.

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Rack Pull , Lat Pulldown, Machine Row, Chest Supp. Row, Incline Shrugs en Seal Rows.

Welke muziek luister je tijdens je workout?

Meestal hard techno of Eminem.

Train je liever samen of alleen?

Af en toe is het wel eens fijn om samen met iemand te trainen zodat je elkaar kunt pushen. Toch gaat mijn voorkeur uit naar alleen trainen, omdat ik mezelf dan volledig kan focussen op mijn workout. Koptelefoon op en GAAN!

interview, workout vragen, krachttraining

Hoeveel dagen train je in de week?

Op dit moment train ik 5 keer per week.

Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Trainen is voor mij inmiddels een gewoonte geworden, dus ik heb daar niet echt motivatie voor nodig. Soms heb je wel eens dagen dat je minder zin hebt en dan heb je die quote : ‘’when you feel like quitting, think about why you started’’. Ik realiseer mezelf dan dat ik een doel voor ogen heb en denk aan hoe graag ik dat doel wil bereiken.

Train je vooral voor de buitenkant, je gezondheid of allebei?

Allebei . Voor mij is trainen therapie. Ik word er mentaal rustiger van en zo kan ik alle stress eruit trainen. Ook train ik naar mijn Mens Physique wedstrijden toe.

Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

Nu, omdat ik in prep zit, eet ik voor het trainen rijst, kip en avocado met light saus en een blikje Monster Ultra. Na het sporten eet ik rijstebloempap met whey, appel en kaneel. Tijdens het trainen drink ik voldoende water.

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Sowieso van mijn sponsor Beastfull. Daarnaast draag ik veel van Nike.

Je kunt Jordan op Instagram volgen via zijn account @jordanvanderraaij

Wil jij graag hulp om in shape te komen d.m.v. ons 8 weken plan, booty workout plan of schema’s op maat? Check dan even onze shop of mail naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer informatie. In onze shop krijg je 10% korting op de Lifestyle Plannnen met de code ”gymjunkies10”. 
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.