recept karamelijs

KARAMELIJS MET WARME MARSHMALLOWS EN PECANNOTEN

De naam alleen al.. het water loopt spontaan in je mond. Met deze feestdagen mogen we zeker ook genieten van wat minder gezonde dingen, want zoals je weet zit de sleutel hem in het hebben van een balans! Daarom met tweede kerstdag een minder gezond receptje van ons dan jullie gewend zijn.

Dit heerlijke nagerechtje is voor 4 personen. Het kost je vrijwel 10 minuten om te bereiden en slechts 2 minuten oventijd, easy peasy! We willen natuurlijk niet al te lang in de keuken staan, zodat we zelf ook nog kunnen genieten van deze gezellige en heerlijke dagen.

BENODIGDHEDEN
  • 8 choco haverkoekjes
  • 4 marshmallows
  • 50 g gezouten pecannoten
  • 4 bolletjes roomijs pecan-karamel
  • bakpapier
  • oven
BEREIDING
  1. Zet de oven grill aan. Leg de helft van de haverkoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven.
  2. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven.
  3. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.
  4. Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.
VOEDINGSWAARDEN (per éénpersoonsportie)

Dat is met deze dagen niet belangrijk. Wat wij je vooral mee wil geven is: geniet van elke hap die je neemt! Je verdiend het!

En bovenal maak er een paar gezellige en mooie dagen van. Enjoy every moment of it! Fijne kerstdagen en alvast een geweldig 2021 gewenst namens het hele team van Gymjunkies. 🎄⭐

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.