synchroniciteit

HOE JE SYNCHRONICITEIT GEBRUIKT OM SNELLER TE MANIFESTEREN


Synchroniciteit, nog nooit van gehoord? Klinkt het totaal onbekend voor jou? Je kan het zelf creëren in je leven. Maar wat is het precies en hoe doe je dat dan? Ramon legt je alles duidelijk en overzichtelijk uit in deze blog.

Wat is synchroniciteit?

Synchroniciteit is dat er een innerlijke wereld gebeurtenis word verbonden met een uiterlijke wereld gebeurtenis. Het zijn minimaal 2 gebeurtenissen die rondom de zelfde tijd gebeuren en in jou ogen als belevenaar van de gebeurtenis, hebben ze wat met elkaar te maken. Het is niet dat de ene gebeurtenis de ander heeft voortgebracht want het speelt rondom de zelfde tijd af. In jouw wereld is het met elkaar verbonden, dus je zou het ervaren als meer dan gewoon toeval omdat het aan elkaar linkt.

Met als voorbeeld: Je visualiseert al een tijdje een specifieke auto dus dat zit in je hoofd, vervolgens krijg je 2 weken later auto pech en je moet een nieuwe auto kopen. Terwijl je pech krijgt zie je een advertentie waarbij er flinke korting is op een specifiek merk auto. Vervolgens ga je een kijkje nemen bij die autodealer en daar zie je jou gevisualiseerde auto met flinke korting. Deze gebeurtenis link je dan aan elkaar.

Synchroniciteit brengt je op de juiste weg

Als jij volop bezig bent met je eigen persoonlijke ontwikkeling en je wordt steeds bewuster, ga je ontdekken dat je steeds meer synchroniciteit in je leven zult ervaren. Als jij synchroon loopt met jezelf zit je op de juiste weg en zal je ook sneller je doelen manifesteren en dichter bij je levenspad komen. Vooral als jij doelen stelt op lange termijn en het zijn meerdere doelen, kunnen ze onderling gaan linken met elkaar waardoor jij meer situaties gaat zien waarin je synchroniciteit ervaart. En dus ook in je korte termijn doelen terug gaat zien. Synchroniciteit is dus iets wat je zelf kunt creëren en niet altijd hoeft af te wachten tot er weer een gebeurtenis plaats vind.

Hoe ontstaat synchroniciteit?

Eerst zal je moeten beseffen dat alles energie is. Jij bent energie en alles om je heen is energie. Alle energie is met elkaar verbonden. In je hersenen zit de pijnappelklier (ongeveer in het midden van je hoofd achter je wenkbrauwen) en de pijnappelklier is zowel een zender als ontvanger van energie, informatie en trilling. Dit werkt altijd of je er nou bewust van bent of niet. Zodra jij dus bewust bezig bent met bepaalde doelen halen zend je dus een bepaalde trilling en energie uit. (Dit kan dus doordat je er heel de dag door aan denkt, plaatjes bekijkt, artikelen leest, videos ziet en/of dat je je doel visualiseert).

Deze energie, trilling en informatie wat jij uitzend komt dus terecht in het quantum veld. Dit veld is een onzichtbare oceaan van energie, trilling en informatie waar wij ons in bevinden en dus beschikbaar is over heel onze wereld maar ook door het universum. Alles is hierin met elkaar verbonden. Dus zodra jij de energie wat uit je innerlijke wereld komt uitzend komt de energie vrij in het veld. Zodra jij gaat bewegen komt de energie via het veld terecht bij de uiterlijke wereld die op het zelfde energie, trilling en informatie niveau zit. Zodra de energie bij de uiterlijke wereld is gekomen, is er een link gelegd waardoor de uiterlijke gebeurtenis naar de innerlijke gebeurtenis word toegetrokken.

Hoe ervaar ik dus meer synchroniciteit?

Je ervaart dus meer en sneller synchroniciteit zodra jij in één lijn ligt met jezelf. Met in één lijn liggen met jezelf bedoel ik dat je hersenen, hart en je onderbuik goed met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dus dat de doelen die jij graag wilt manifesteren vanuit je hart moeten komen. Als iets uit je hart komt dan zal dit altijd iets zijn wat je op dat moment echt wilt en het heeft goede bedoelingen. Vervolgens zend je deze hartmanifestatie dus uit met je hersenen en zorgt ervoor dat je hartverlangen een dagelijkse gedachte word, vervolgens doe je je dagelijkse dingen.

In je dagelijks leven ga je dus genoeg situaties ervaren en je onderbuik (oftwel de gut feeling) zal aangeven of de gebeurtenissen jou dichter bij je doelen brengen. Zodra jij dus een situatie, object of persoon ervaart waarbij je in je onderbuik een naar gevoel krijgt dan weet je dus dat deze situatie, object of persoon je tegenhoudt van je doelen. Voel jij een fijn, warm en energiek gevoel in je hart dan weet je dat je op de goede weg zit. Zodra je dit onder controle weet te krijgen zul je bijzondere situaties maandelijks, misschien zelfs wekelijks of dagelijks ervaren.

Je kunt Ramon volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

gezond afvallen gymjunkies

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.