HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN6

HET EETDAGBOEKJE VAN @MYFITFOODKITCHEN

Hi you! Wat kei leuk dat het je wat lijkt een kijkje te krijgen in mijn eetpatroon, ofwel: mijn lust en mijn leven. Helemaal gaaf. Even voorstellen hoor. Ik ben Naomi, een 21-jarig kickboksend juffie uit het mooie Twente dat graag blogt, kookt, bakt, fotografeert, dansjes doet als niemand het ziet en wiens aller aller állergrootste hobby uiteraard ETEN is. Niet zo gek dus dat Mark mij vroeg of het me leuk leek om voor Gymjunkies weer eens een week te noteren wat ik zoal in mijn mond stop. Volmondig (hehe) JA. Best interessant ook. Dacht ik dat ik een gezonde foodie was. Ha-ha. Nou, he, ik heb weer wat over mezelf geleerd. 🙂 Lees je mee?

 

MAANDAG
Ontbijt

BREKFUST! Maar echt, er is maar één manier om me wakker te krijgen. En aangezien Santa Nr. 1 bijna in het land is en ik geen schoen meer mag zetten, vond ik kersen-speculaaspannenkoekjes als ontbijt toch wel het minste dat ik als schoencadeautje had verdiend vanochtend. Smullen!
PS: De bakfoto was inderdaad prettier dan het half aangevreten eindresultaat. Oeps.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Tussendoortje

An apple a day … JUIST!

Lunch

Drie meergranen rijstwafels met appelstroop. Saaie bende, wel errûg lekker.

Tussendoortje

Echt-echt snacken? Ja, iedere dag. Gewoon rekening mee houden in je schema en er is nikkes, noppes, nada aan de hand. Beste idee ooit. Vandaag, my all-time fav, PROPERCORN. Gewoon, omdat ik daar zo lekker veel van naar binnen kan werken.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Avondeten

Comer sabroso! Wij gaan voor Mexicaans. Twee tacoschelpjes met tofu, lots of veggies en wat tacosaus. En jeetje mineetje, wie heeft die onhandige dingen bedacht?

Tussendoortje

Ik vind dat ik een flinke bak Alpro Mild & Creamy ongezoet met verse stukkies kiwi en framboos heb verdiend na me flink uit m’n naad te hebben gewerkt in de gym. En een bed, TRUSTEN!

 

DINSDAG
Ontbijt

Chiapudding for the win! Oh my, dit is zo’n méga goed begin van de dag. Uiteraard inclusief blauwe bessies on top.

Tussendoortje

Tja, zoals ik al zei: an apple a day … 🙂 !

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Lunch

Het bezorgde me dan wel wat gekke blikken, ik, om 06.00 uur ‘s ochtend in m’n pyjama achter het fornuis, maar hey, mijn lunch was wel echt een eyecatcher hoor. Wraps met hummus en gegrilde courgette. Simpel is soms zó lekker!

Tussendoortje

En toen kwam mijn ó zo lieve mama binnen met chocoladebonbons. Zou ik mijn calorietjes dan stoppen in dit goddelijke presentje of zou ik toch heel verstandig kiezen voor mijn geplande bakje sojayoghurt met peer? Zoals je zult begrijpen, koos ik NATÚUURLIJK voor dat laatste. Ha-ha. Nee helaas, ik ben ook maar een mens.

Avondeten

Kip tandoori zonder kip, met lots of sperzieboontjes en enorm fijne pompoen-, maïs en rode bietenburgertjes met appelmoes. Ofwel, restjesdag! Ik ben dolgelukkig.

Tussendoortje

Don’t care about the shape. Every perfect day ends with chocolate, right?

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

 

WOENSDAG
Ontbijt

Moggûh! Havermout met gebakken peer, kaneel en pecannootjes. Absoluut mijn favoriete ontbijtje in deze druilerige koude voetentijd.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Tussendoortje

Let’s go bananas!

Lunch

Wist je dat koude dagen perféct samengaan met warme soepjes? Pompoensoep, erwtensoep of, zoals vandaag, gewoon een lekker old school tomatensoepje. Perfect voor alle mensen die soms net zo lui zijn als ik.

Tussendoortje

Rijstwafels met hummus en gegrilde groenten, muhammara en gegrilde paprika, en notenboter en hagelslag. Nee, rijstwafels zijn zó niet saai.

Avondeten

Geen uitleg nodig toch? Tomatenrisotto is the bomb. En perfect voor kookdummies.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Tussendoortje

Als kind dronk ik warme melk voor het slapen gaan, nu warme sojamelk met anijs. Kan ik met een prettig gevoel blije koetjes gaan tellen. 🙂

 

DONDERDAG
Ontbijt

Ha, ha. Fancy ziet m’n eetdagboekje eruit tot nu toe, he? Maar stiekem eet ik eigenlijk 9 van de 10 keer gewoon muesli met fruit en wat plantaardige melk. Just like today.

Tussendoortje

Bakkie met kiwi, banaan, appel, peer en verse framboosjes.

Lunch

YES, leftover tomatensoeppie!

Tussendoortje

Couldn’t help it. Ik kreeg een pakketje binnen met allemaal overheerlijke repen van Hands Off My Chocolate en er verdween er zo eentje, floeps, in m’n buik binnen een minuut of twintig. Maar echt, het was niet mijn schuld. 🙂

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Avondeten

Hoewel het enigszins gek klinkt, is dit soeppie écht favoriet. Mijn mams kookcreatie: PAPRIKASOEP met, jawel, nachochips in de soep. Jawel jawel, IN de soep.

Tussendoortje

Waah, je kunt me zo eenvoudig zó gelukkig maken. Zet een bakkie hummus met groentestickies op tafel en mij hoor je voorlopig niet meer ratelen. Zo FIJJJN!

 

VRIJDAG
Ontbijt

Healthy PANCAKES for breakfast!

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN6

Tussendoortje

Ja, ik heb altijd honger. Maar ik moet eerlijk toegeven: na die stapel overheerlijke pancakes had ik toch écht even geen behoefte aan voedsel.

Lunch

Om verwarde blikken van leerlingen te voorkomen, neem ik naar school heel braaf m’n broodjes met appelstroop mee. Want ja, ijzer aanvullen. En naast hun broodjes kaas een stapeltje gezonde pannenkoeken op lopen smullen, is natuurlijk ook niet helemaal fair. 🙂

Tussendoortje

Mommy-daughter time. Kletsen, broodjes met tapenades, nog meer kletsen, scones met vegan jam, nóg meer kletsen en af en toe een slok thee.

Avondeten

Wie heeft gezegd dat veganistisch eten saai is? Not me in elk geval. Ik presenteer u: Vegan Indian Dahl met naanbrood. MY FAVVV!

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Tussendoortje

Thee met vegan cookies. Fijn of fijn?

 

ZATERDAG
Ontbijt

It’s that time again. MUEEESLI!

Tussendoortje

Ok, ok. Ik heb maandag wel écht veel popcorn gegeten. Maar de hele zak is niet helemaal waar. Want wie bewaart … J

Lunch

WAAAH, ik heb echt een mega-giga-te gekke nieuwe combi uitgevonden voor je vegan pizza. Vegan pesto op de bodem, daarop wat artisjokharten en walnoten en, na het bakken, rucola on top. EXTREEM GENIETEN.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

Tussendoortje

Snack? No, thanks!

Avondeten

Tja, ik blijf een Hollander en eet dus netjes wat de pot schaft. Ook als dit een typisch Hollands GVA’tje is. Broccoli, aardappeltjes en een nep cordon bleu.

Tussendoortje

Peanut Butter Mousse it is! En ooowja, een foto. Die houden jullie, inclusief het recept, nog wel een keer tegoed, oki?

 

ZONDAG
Ontbijt

SUSHI IT IS! Stiekem gewoon een in stukjes gesneden met banaan gevulde en met pindakaas besmeerde pannenkoek, maar dat maakt het zeker niet minder.

Tussendoortje

Rijstwafels met hummus. No matter what, altijd goed.

Lunch

Woehoe, weer eens een lunch buiten de deur. En door het plegen van een simpel belletje kon, TADA, ook ineens mijn lunch búiten huis vegan. Mega fijn bospaddenstoelensoeppie!

Tussendoortje

How about nuts? Mixje van amandelen, walnoten, pecannoten en cashews. Om nom nom.

Avondeten

And again. PIZZA PARTY!

Tussendoortje

JA JA JA, ik heb mijn últieme Sinterklaastreat ontdekt. Chocoladekikkers en -muizen. Blijkbaar vegan. Met zekerheid bizar lekker.

HET EETDAGBOEKJE VAN NAOMI @MYFITFOODKITCHEN

 

Bekijk hier meer eetdagboekjes

Wil je meer zien van Naomi? Je kunt haar volgen op Instagram, Facebook en haar eigen eigen blog!

 

body&fit cadeaukaart giftcard

 

2 Reactie's
 • brigitte
  Geplaatst op 20:14h, 04 augustus Beantwoorden

  Mag ik vragen waar je die zakjes popcorn vandaan hebt

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 13:59h, 05 augustus Beantwoorden

   Wij hebben even voor je gezocht en je kunt deze zakjes overal online kopen als je intypt: propercorn :). Liefs, Team Gymjunkies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.