eetdagboekje demi

HET EETDAGBOEKJE VAN DEMI

Demi is vorig jaar al 7 kilo afgevallen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Nu heeft ze de draad weer opgepakt om wat corona kilo’s kwijt te raken. Vandaag deelt ze haar eetdagboekje met jullie om een kleine sneak peak te geven wat het plan inhoudt.

Hoi allemaal! Ik ben Demi, 19 jaar oud en ik volg nu voor de tweede keer het Lifestyle Plan.

Vorig jaar zag ik een nieuw getal op de weegschaal wat mij gelijk motiveerde om op zoek te gaan naar een nieuwe levensstijl, om dit aan te pakken. Via Instagram kwam ik uit bij het Lifestyle Plan van Gymjunkies.

Na het vele schommelen tussen afvallen en aankomen ben ik vorig jaar met het Lifestyle Plan 7 kilo afgevallen. Ik ben nu sinds een maand weer herstart met deze levensstijl om wat corona kilo’s kwijt te raken, en ervoor te zorgen dat ik me weer zelfverzekerd voel in mijn lichaam. Omdat ik naast deze levensstijl veel aan kracht en cardio training doe, gebruik ik het plan als een richtlijn. Zo probeer ik extra eiwitten aan mijn dagmenu’s toe te voegen en pas ik soms wat porties aan.

Ik hoop jullie wat inspiratie te geven door te laten zien wat in in twee dagen eet.

 

Dag 1: normale dag

 • Ontbijt: havermout kaneel met hagelslag.
 • Tussendoortje 1: komkommer met wat heksenkaas en een Arizona ice tea.
 • Lunch: proteïne wafels met kwark, aardbeien en granola.
 • Tussendoortje 2: mini suiker donut.
 • Diner: quesadilla met courgette, tomatentenpande en mozzarella.
 • Tussendoortje 3: proteïne pudding.

eetdagboekje demi

 

Dag 2: normale dag met een cheat avond

 • Ontbijt: smoothie bol met mango, melk en whey – toppings: fruit, kokosrasp en cacao nibs.
 • Tussendoortje 1: sinaasappel en cashewnootjes.
 • Lunch: volkomen boterham met een gekookt ei, gebakken kipfilet, avocado en pijnboompitjes.
 • Tussendoortje 2: proteïne bar (een echte aanrader! – van de Kruidvat).
 • Diner: poke bowl – rijst met kip, mango, radijs, mais, kip en wortel.
 • Cheat avond: wijn(meervoud ;)) met lekkere zoete en hartige hapjes.

eetdagboekje demi

Zoals jullie zien zitten er wat uitgebreide recepten tussen. Als ik tijd heb vind ik het leuk om een lekker recept te bereiden. Afvallen kan en moet namelijk leuk en lekker zijn en je moet genieten van het proces!

Als jullie vragen hebben mogen jullie mij altijd een berichtje sturen op Instagram

Liefs,

Demi

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.