hamburger beef burger recept

Eiwitrijke Beef Burger

Onlangs kreeg ik het voorstel om in samenwerking met Musclefood.nl enkele lekkere gerechten te bereiden met hun producten. Ik moet toegeven dat het niet gemakkelijk was om te kiezen tussen al die lekkere vleesjes, maar achteraf was ik heel blij met de geleverde bestelling. De producten worden bewaard in een vriezer, zo komt je eten vers bij je thuis.

Als eerste gerecht maakte ik een heerlijke gezonde Beef Burger. Normaal ben ik niet zo zot van hamburgers, maar met een zelfgemaakte burger kan je me sowieso blij maken. Mijn vriend was heel gelukkig met deze hamburger en elk hebben we er twee opgepeuzeld.

INGREDIËNTEN:

 

BEREIDING:
  1. Verwarm een pan met bakstof.
  2. Bak en kruid de beef burger naar smaak (ik heb het graag doorbakken, maar niet té)
  3. Snijd een pistolet doormidden en leg de beef burger op het onderste gedeelte.
  4. Werk af met sla, komkommer, tomaten.. en met je favoriete saus, bv. ketchup.

Het is heel gemakkelijk en je bespaart een pak geld uit vergeleken met wanneer je bijvoorbeeld naar een fastfood restaurant gaat. Geef mij maar deze gezonde(re) variant! Je kunt er ook frietjes of aardappelen bij serveren, maar persoonlijk vond ik dat niet nodig.

Liefs,
Debby

 

hamburger beef burger recept

 

VOEDINGSWAARDEN:
Hamburger per burger
Calorieën 472 kcal
Koolhydraten 63 gr
Vetten 8 gr
Eiwitten 35 gr

Liefs, Debby ♥ Debbythechocoholic.com

 

bekijk ook Debby’s smoothie inspiratie

Wil je meer zien van Debby? Je kunt haar volgen op Instagram en Facebook!

 

musclefood nederland

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.