gymjunkie van de week

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – QUINTY

Quinty is met ons Lifestyle Plan 21 kilo afgevallen! Voorheen bleef ze terugvallen in oude patronen maar dit heeft ze doorbroken, door te besluiten er 100% voor te gaan. Ze doet dit nu op haar eigen tempo en geeft haar eigen draai aan de maaltijden die ze eet.

Hoi iedereen!

Super leuk om mijn verhaal te mogen delen met jullie! Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Quinty, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Haarlem. Ik ben sinds mei 2020 bezig met afvallen. In totaal ben ik 21 kilo kwijtgeraakt met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik ben op het plan gekomen door Lotte Corijn, zij heeft mij vanaf dag 1 al heel erg geïnspireerd. Ik ben ook heel blij dat ik door Lotte het plan heb ontdekt.

Vroeger

Vroeger als kind heb ik altijd een normaal postuur gehad maar sinds de middelbare school ben ik steeds meer aangekomen. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me niet prettig op school en dat heeft zich voornamelijk geuit in heel veel slecht eten. Ik kwam natuurlijk steeds meer aan en uiteindelijk ben ik zo zwaar geworden dat ik in mei 2020 op mijn zwaarst 107 kilo woog. Op dat punt vond ik het genoeg, het kon zo niet langer meer. Vaak genoeg heb ik geprobeerd om er wat aan te doen. Zelf ben ik aan de slag gegaan, zo ben ik ook naar een diëtiste geweest maar ik viel nooit af. Ik ging er niet 100% voor en zo viel ik keer op keer terug in mijn oude patroon.

Verandering

In mei 2020 ben ik begonnen met het plan van Gymjunkies. De eerste weken gingen super goed, het was natuurlijk even wennen maar ik kwam er snel in. De eerste maanden viel ik wat sneller af en daarna ging het wat langzamer. Ik vind het belangrijk dat ik het op mijn tempo doe, te snel afvallen wil ik ook niet. Uiteindelijk ben ik op die manier 21 kilo kwijtgeraakt en weeg ik nu 86 kg.

Levensstijl

Ik hou de dagmenu’s van het plan aan als richtlijn. Ik geef er wel mijn eigen draai aan en vervang producten die ik bijvoorbeeld niet lekker vind. Als avondmaal eet ik vaak vegetarisch, soms ook kip. Ik ben niet heel erg weg van vlees, daarom kies ik vaak voor vegetarisch en dat bevalt me goed! Het fijne aan het plan vind ik dat het een levensstijl is en geen dieet. Geen verplichtingen, je moet doen waar je je goed bij voelt en dat is het belangrijkste. Bewuste keuzes maken en je er goed bij voelen. Ik cheat niet één dag in de week, ik verdeel het over verschillende dagen. In de avond een OPPO ijsje of bijvoorbeeld een zak popcorn van Proper. In het weekend neem ik wel regelmatig een lekker broodje zoals een afbak broodje met zalm of tonijnsalade en probeer ik wel te genieten en niet teveel te denken aan wat “slecht” is.

Toekomst

Op dit moment ben ik nog niet bij mijn einddoel. Zo wil ik heel graag rond 80 kilo wegen. Dat betekent dat ik nog 6 kilo wil afvallen en vanaf daar stel ik weer een nieuw doel. (Bijvoorbeeld 70 kg)

Ik wil iedereen even meegeven dat je goed bent zoals je bent, je bent altijd meer dan genoeg en laat een ander je niet vertellen dat dat niet zo is.

Ik vond het heel fijn om mijn verhaal te mogen delen met jullie! Als jullie vragen voor me hebben zijn jullie altijd welkom. Op mijn Instagram plaats ik ook regelmatig foto’s en hou ik mijn progressie bij.

Liefs Quinty

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en gebruik de code: gymjunkies10 voor korting!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.