gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – LOBKE

Lobke is na haar zwangerschap heel wat kilo’s verloren. In totaal zo’n 16 kilo bij elkaar. Op dit moment volgt ze het Gymjunkie Lifestyle Plan. We zijn super trots op haar!

Hi, ik ben Lobke, 27 jaar en woon samen met mijn vriend en zoontje in Zoetermeer. Ik woog altijd rond de 67 kilo, vlak voor m’n zwangerschap was ik niet tevreden met m’n lichaam en doordoor ook vaak verdrietig. Ik woog 71/72 en ik kreeg de kilo’s er niet af om terug te gaan naar de 67. Toen ik zwanger werd vlogen de kilo’s eraan en was ik aan het eind van m’n zwangerschap 89 kilo! Na dat ik bevallen was, was dit 81 kilo. Zwanger zijn en de kleine in je buik voelen was geweldig, maar die kilo’s die ik elke week bij zag komen vond ik verschrikkelijk. Ik dacht.. hoe ga ik ooit weer terug naar 67 kilo.

gymjunkie

MIJN ERVARING MET HET GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN

Op Instagram kwam ik terecht op de pagina van Gymjunkies en dacht dat het wel iets voor mij zou zijn, voor de prijs was het zeker het proberen waard.  Nu weeg ik 65 kilo en ben ik in totaal 16 kilo afgevallen. En nee, dat was niet zonder bloed, zweet en tranen want ik heb er hard genoeg voor gewerkt! Ik voel me weer goed en fijn in m’n eigen lichaam. Ik hoef niet meer af te vallen maar wil wel gezonde en bewuste keuzes blijven maken en daar helpt het plan mij bij.

Door de wissellijsten is er altijd iets wat ik lekker vind en daarom maakt het plan het makkelijk en lekker voor mij. Ik gebruik het plan vooral als richtlijn en geef er dan m’n eigen draai aan. Wat ik elke week doe is een cheat momentje voor mezelf inlassen en daar geniet ik dan ook gewoon lekker van. De volgende dag gaan we er gewoon weer voor om gezonde keuzes maken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, op Instagram probeer ik zoveel mogelijk erover te delen dus als je het leuk vind kan je me daar ook nog volgen.

Liefs, Lobke

Je kunt Lobke volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.