gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – ELISE

Elise is 34 kilo afgevallen en volgt op dit moment het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ze begon op een ongezonde manier met afvallen, waardoor ze een ongezonde relatie met zichzelf en voeding kreeg. Maar door ons Lifestyle Plan is dat helemaal veranderd. Wat een topper is Elise en een mooie motivatie & inspiratie voor jou om jouw doelen te gaan behalen.

Hi lieve toppers, ik ben gevraagd om mijn voortgang met jullie te delen, en dat doe ik met alle liefde.

Gymjunkies heeft mij enorm geholpen voor het krijgen van een gezonde relatie met voeding en met mijzelf. En dit zonder iets vol te hoeven houden, want ik dieet niet meer sinds ik Gymjunkies volg. Ik geniet van het leven waarin ik alles mag eten.

GET TO KNOW ME

Wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben Elise Nijhuis, 24 jaar en ik woon in het Twentse Borne, samen met mijn lieve vriend. Ik ben gek op koken, bakken en reizen. Van dat laatste zou ik graag mijn beroep willen maken. Ik ben altijd al stevig geweest en ik kan me niets anders herinneren. Door het te stevig zijn, ben ik enorm gepest. Hierdoor ben ik in een hele zware depressie gekomen waar ik zelf niet meer uit kwam. Negen maanden interne, intensieve behandeling in een kinder- & jeugdpsychiatrie hebben er voor gezorgd dat ik er nog ben. Samen met alle steun van mijn familie.

gymjunkie

DIËTEN

Om maar af te vallen, in de hoop niet meer gepest te worden, heb ik dieet na dieet gevolgd. Van koolhydraatarm naar Sonja Bakker, van shakes naar alleen maar bouillon drinken en de hele dag door laxeertabletten slikken om alles maar weer kwijt te raken. Uiteindelijk kwam ik terug bij koolhydraatarm en dat heb ik jaren gedaan, denkende dat je van koolhydraten dik wordt.

Na 4 maanden in Berlijn te hebben gewoond en 12 kilo zwaarder thuis te komen schrok ik enorm toen ik op de weegschaal stond. 105 kilo! Dat vroeg wederom om een dieet volgen en wederom koolhydraatarm. Hier ben ik op een super ongezonde manier 30 kilo mee afgevallen tot ik  75 kilo woog. Door mezelf alles te ontzeggen dus, dit raad ik niemand aan.

gymjunkie

CIAO DIEET, NOT GONNA MISS YOU

In 2020 ben ik gaan samenwonen met mijn vriend en wou ik stoppen met koolhydraatarm, niet wetende hoe dan wel te eten. Hoppa, 15 kilo er bij in 3 maanden. En toen woog ik in de zomer weer 83 kilo. Na de zomer kwam ik Lotte tegen op YouTube en zo kwam ik terecht bij Gymjunkies en het Lifestyle Plan. Bang voor de koolhydraten maar toch nieuwsgierig, ben ik hiermee begonnen. En wauw, de eerste week viel ik al af terwijl ik bang was aan te komen want ik had immers ‘’verboden’’ koolhydraten gegeten.

NIEUWE LEVENSSTIJL

Na weken het plan te hebben gevolgd voelde ik mij zó goed. Fit, energiek, ik viel af en had het gevoel dat ik dagelijks in een restaurant zat. Van de kleinste dingen kan ik genieten, gewoon een cracker met appelstroop, nasi met échte rijst, volkoren pasta in plaats van courgetteslierten. GENIETEN! En een blokje chocolade op zijn tijd gaat er gewoon in. Juist omdat ik af en toe snoep en mij niets ontzeg, wat ik bij Gymjunkies heb geleerd, eet ik niet meer een hele reep of zak maar kan ik het bij een klein stukje houden.

gymjunkie

Ik ben een compleet ander persoon. Op dit moment ben ik 34 kilo lichter, mijn omvang is met meer dan 75 centimeter verminderd en heb ik voor het eerst in mijn leven officieel geen overgewicht meer. Ik ben van t-shirtmaat XXXL naar S gegaan en van broek maat 48 naar 38. Ik weeg nog minder dan dat ik deed in groep 6 op de basisschool. Maar misschien nog wel het belangrijkste van allemaal; ik voel me goed! Fit, energiek en een stuk gelukkiger! Ik kan iets ongezonds eten zonder daar spijt van te hebben. Ik ben niet meer dat dikke, verdrietige meisje van een aantal jaren geleden. Ik ben die sterke & gezonde vrouw die dat ook uitstraalt. Ik kan nu een foto van mijzelf maken en denken: ‘’Nou Elis, da’s zo slecht nog niet meid!’’.

Zou jij ook het Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je 10% korting met de code “elise10”.

Je kunt Elise ook volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.