earebel

EAREBEL: HEADBAND MET INGEBOUWDE KOPTELEFOON

Bijna iedereen die graag sport, houdt ervan om goede muziek te luisteren tijdens de trainingen. Welke sport je ook doet het is handig als je muziek kunt luisteren zonder vervelende oortjes die er steeds uitvallen. Nu bestaan er natuurlijk al draadloze oortjes, maar Earebel komt met iets vernieuwends. Namelijk een headband met ingebouwde bluetooth oortjes. 

Het begon allemaal bij DJ en muzikant Didi Hirsch, hij kwam in contact met freeskier en mountainbiker Manuel Reisacher. Samen wilden zij een urban sport label opzetten. Ze kwamen op het idee om beanies te combineren met kwaliteit headsets. Het leuke aan dit bedrijf vind ik dat het echt een familie bedrijf is, de moeder van Didi heeft elke beanie met de hand gemaakt en zijn zus doet de marketing. Er is echt met hart en ziel aan dit product gewerkt.

EAREBEL PERFORMANCE HEADBAND

Ik mocht de performance headband testen en was erg benieuwd. Normaal koop ik niet zo snel een hoofdband,  misschien omdat het toch best een groot ding is op je hoofd. Maar ondanks dat het even wennen was, ben ik echt super tevreden! De draadloze oortjes die ik heb zijn ideaal, maar voor sommige workouts schiet het gewoon niet op. Ben je net zo lekker bezig vallen ze continue uit. Ik doe wel eens buiten workouts, dit is dan vooral hiit en daarbij ben je veel aan het springen en rennen, dus toen kwam deze hoofdband wel goed uit.

earebel

HOE WERKT HET?

De hoofdtelefoon zit in de stof. Je kunt de oortjes er zo inklikken als het ware, dus je kunt ze er gewoon uithalen als je de band bijvoorbeeld wilt wassen. Nadat je dat hebt gedaan doe je de band om en verbind je via je telefoon met bluetooth. Je telefoon vindt het apparaat en je kunt meteen muziek luisteren! Het geluid is heel fijn en via de hoofdband kun je naast het muziek luisteren ook telefoontjes beantwoorden. Met de knop op de zijkant van de hoofdband kun je naar het volgende nummer of harder en zachter zetten.

MIJN ERVARING

Ik zal deze niet gebruiken tijdens mijn krachttraining in de gym, maar tijdens mijn workouts buiten. Met hardlopen is het ideaal en ook met mijn hiit trainingen in het bos. Ook voor in de winter lijkt het me heerlijk, heb je meteen warme oren als je buiten bent ;). Hij is erg makkelijk in gebruik en wijst voor zich. Ik heb eigenlijk niks vervelends ermee meegemaakt, dus ben erg tevreden! Naast deze headband hebben ze nog veel meer producten, een kijkje op de website nemen is zeker de moeite waard!

Liefs, Cynthia

Volg je ons al op Instagram & Facebook?

  • Dit product hebben wij gekregen om te testen, lees hier onze disclaimer.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.