breakfast muffin ontbijt recept gezond nicole gabriel

BREAKFAST MUFFIN

A breakfast each day, keeps the hunger away.

Nee, helaas. Dat werkt niet 😉 . Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb altijd honger. Daarom houd ik ook wel van een stevig ontbijtje. In de ochtend ben ik niet zo vlot en florissant dus een gemakkelijk ontbijt dat ik kan bereiden op mijn bunny sloffen binnen 5 minuten klinkt voor mij als muziek in de oren. Wat jullie?

Deze muffins zijn echt heel simpel. Let maar op!

MAKE:
  • 80 gr havermout
  • Druiven of aarbeien
  • 1 banaan
  • 75 milliliter melk
  • 1 ei
  • Extra toevoeging naar wens: 1 theelepel chiazaad,1 theelepel kokosrasp
BAKE:
  • Prak de banaan fijn in een ruime kom.
  • Mix het met de melk, havermout en het ei. Voeg ook het chiazaad en kokos rasp toe.
  • Vet 4 muffin vormpjes in met olijfolie.
  • Verdeel het mengel over 4 vormpjes.
  • Druk nu een aardbei of een druif in de muffin en bedek deze iets met het beslag. Druk het fruit niet helemaal door tot de bodem.
  • Bak het in de oven voor 10 min op 200 graden.
  • Houd ze wel in de gaten.
  • Prik met een prikker in de muffins om te kijken of ze gaar zijn. Blijft de prikker schoon, is je muffin gaar.
  • Laat even afkoelen en je kan ze opeten.
  • Bewaar ze in de koelkast in een afgesloten doos.
  • Enjoy en tot gauw!
VOEDINGSWAARDE:
Breakfast muffin per muffin alle muffins
Calorieën 157 kcal 628 kcal
Vetten 3 gr 12 gr
Koolhydraten 25,3 gr 101 gr
Eiwitten 5,5 gr 22 gr

Liefs Nicole
@instafitness_nicole
Goforhealthy.nl

No Comments

Post A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.