26 apr Pasta pesto salade
Deze salade is perfect voor trainingsdagen, voor de carbs van de pasta. Je eet de salade gewoon koud, dus je kan hem ook makkelijk een dag van te voren klaar maken. Top recept om te meal preppen.
Wat heb je nodig?
- 25 gram gekookte volkoren pasta (of je eigen hoeveelheid qua carbs)
- 2 el verse groene pesto (gekocht bij LIDL, in het koelvak)
- handje cherry tomaatjes
- 1/3 gele paprika
- 3 zongedroogde tomaatjes
- flinke hand rucola
- optioneel: Parmezaanse kaas of mozzarella bolletjes (beide heel lekker!)
Hoe maak je het?
- Kook de pasta volgens de verpakking en laat het afkoelen.
- Halveer de tomaatjes, snijd de paprika en zongedroogde tomaatjes in stukjes.
- Meng de pasta met de groene pesto.
- Voeg de rucola toe en meng dit door elkaar.
- Voeg vervolgens de cherry tomaatjes, paprika en zongedroogde tomaat toe en roer door.
- Verdeel er eventueel wat kaas overheen en smullen maar!
Liefs, Lindsey
Voedingswaarden:
Pasta pesto salade | per portie (zonder kaas) | per portie (met Parmezaanse kaas) |
Calorieën | 316 kcal | 422 kcal |
Koolhydraten | 27 gr | 28 gr |
Vetten | 18 gr | 25 gr |
Eiwitten | 9 gr | 19 gr |
Je kunt Lindsey volgen op Instagram, Facebook en haar eigen blog!
Geen reactie's