5 random questions: Rachelle van Koningsbruggen @rachellevank

Rachelle volg ik al een tijdje en vind haar erg inspirerend! Ze is IFBB bikini fitness atleet en atleet bij Body Egineers. ( Wist je trouwens dat je daar 15% korting krijgt met haar code: ENGINEEREDBYRVK , yaaay!). Ze heeft naast een super mooi lichaam ook een hele lieve persoonlijkheid. Ik heb haar gevraagd of we haar 5 random questions mogen stellen, zo kunnen jullie haar nog wat beter leren kennen! So here we go…

screenshot_20160918-131155

Welke film heeft het afgelopen jaar indruk op jou gemaakt? 

” Interstellar: Heb deze film een tijdje terug gezien en het is ook gelijk de beste film die ik ooit heb gezien. Zo’n mooi en goed verhaal, echt een aanrader vooral als je van Sci-fi films houdt. ”

Wat vind je het mooiste lichaamsdeel van een vrouw?

” Dat vind ik toch echt de buik. Ik houd echt van abs en ik weet hoe hard het werken is om er 1 te krijgen. Op momenten dat m’n buik extra strak is ben ik er dan extra trots op. Ook is het de plek waar je kindje groeit als je zwanger bent en daarom vind ik het ook een heel mooi lichaamsdeel :-). ”

screenshot_20160918-125806
Welk land wil je nog graag bezoeken?

” Ik houd echt onwijs van reizen, nieuwe plekken en landen ontdekken, maar er zijn ook bepaalde plekken die ik vaker per jaar bezoek zoals Ibiza. My alltime favorite place on earth.

Maar een land wat echt heel erg hoog op mijn verlanglijst staat is Australië? Als ik daar foto’s van zie droom ik wel even weg. Hopelijk kan ik er snel naartoe. ”
Waar kan jij echt gelukkig van worden?

” Dat zijn mijn twee favoriete dingen gecombineerd; gezellig uiteten (cheatmeal!) met vrienden en familie. Ik kan echt genieten van lekker eten met familie en vrienden. ”

screenshot_20160918-132457
Wat is het leukste wat je het afgelopen jaar hebt gedaan?

” Zoals ik al zei houd ik onwijs van reizen. Na mijn fitnesswedstrijden afgelopen seizoen was ik echt toe aan een vakantie met lekker eten en af en toe een wijntje drinken (iets wat ik normaal gesproken niet doe). Ik ben samen met mijn vriend voor het eerst naar Mykonos in Griekenland gegaan. Echt een bizar prachtig eiland met mooie witte eilanden en helderblauw water, toprestaurants en een superschattig stadje. De vibe was er super. Echt mijn geluksmoment van het jaar. ”

Rachelle heeft samen een Health Box samengesteld. Die kun je nu bestellen voor slechts €24,95 i.p.v. €67. Hier zitten o.a. supplementen in en healthy food! Klik hier als je precies wilt weten wat erin zit.

Morgen zetten wij er een winactie op, ik mag één healthbox weggeven op Instagram! Dus hou mijn account @cynthiahouben_ in de gaten:).

screenshot_20160918-125731

Wil je Rachelle blijven volgen? Dat kan via haar Instagram @rachellevank. 


kettlebellLiever thuis trainen met deze 5 workout dvd’s & kettlebell? Klik hier voor meer informatie.

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.