5 random questions: Jilly Jansen @musclesandmuffins

Jilly volg ik al een hele tijd. Waarom? Omdat ze niet alleen mooi is van buiten, maar ook van binnen. En daarbij is ze lekker gek ;). Als je haar nog niet volgt, neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram @musclesandmuffins! En oh ja, met haar code ENGINEEREDBYJILLY15 krijg je 15% korting op de collectie van Body Engineers

screenshot_20161106-162619

Welke muziek luister je het meest? 

” Naar mixes van Pussy Lounge, heerlijk die vrolijke deuntjes. Vooral tijdens het trainen geeft het me net dat extra beetje motivatie.” 

Wat is jouw favoriete cheatmeal?

” Één van de chicken pizza’s van NY Pizza en dan als ”toetje” een chocolate chip cookie + Ben & Jerry’s peanutbuttercups smaak! Hmm…

screenshot_20161106-163100

Wat is het leukste wat jou het afgelopen jaar is overkomen?

” Hmm.. lastig! Er zijn bij mij best veel leuke dingen gebeurd het afgelopen jaar. Maar als ik echt moet kiezen dan kies ik voor het moment dat ik de eerste plaats behaalde op mijn eerste bikini fitness competitie. Dat moment vergeet ik echt nooit meer, de hele wedstrijd dag vond ik zo’n toffe ervaring! Echt onbeschrijfelijk. ”

Dat moment vergeet ik echt nooit meer, de hele wedstrijd dag vond ik zo’n toffe ervaring!

 

 

 

Wat doe jij echt nooit meer?

” Ik heb laatst die Bean Doozled Challenge gedaan en dat was zo vies! Die smaken van die smerige beans waren zo ranzig. Als ik eraan terug denk kan ik ze al bijna proeven, bleh! Dat doe ik dus echt nooit meer haha. ”

screenshot_20161106-162723

Wat is jouw grootste droom?

” Doorbreken als internationaal bikini fitness athlete:)!”

Je kunt Jilly blijven volgen via haar Instagram account @musclesandmuffins


FitChef

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.