5 random questions: Anne Haakmeester @Fannetiek

Hoi! Ik ben Anne Haakmeester, online beter bekend als ‘Fannetiek’, woonachtig in Amsterdam en ben – naast fitnessmodel – founder van de website Fannetiek.nl waar ik ook online coaching geef.

Mijn passie voor sport en voeding begon al op jonge leeftijd, en met een achtergrond in de journalistiek én als nutritionist besloot ik vier jaar geleden die gegevens te combineren wat resulteerde in mijn blog, die inmiddels is uitgebreid met een YouTube kanaal en jou een kijkje geeft in mijn leven on en off stage.

Waar ben je erg trots op?

” Ik ben heel trots op mijn eigen bedrijf en brand Fannetiek.nl. Ik had nooit gedacht dat toen ik begon met het opschrijven van mijn verhaal, het me zou brengen waar ik nu sta. Ik heb van mijn hobby (training en voeding) mijn beroep, en zelfs bedrijf gemaakt. Ik maak soms lange dagen en ben veel op pad, maar ik vind het iedere dag opnieuw weer intens leuk. ”

screenshot_20161030-143553

” Ik heb van mijn hobby (training en voeding) mijn beroep, en zelfs bedrijf gemaakt. ”

 

 

 

Welk land wil jij nog een keer bezoeken?

” Dubai! Het lijkt me heel tof om al die pracht en praal eens van dichtbij te zien. Ik ga eind november eerst naar Curaçao, ook een bucketlist tripje. ”

Wat is jouw favoriete cheatmeal? En als we toch bezig zijn, je favoriete gezonde recept?

” Definitely pizza. En dan pizza tartufo, dat is met truffelmayonaise. Ik eet niet heel vaak pizza, maar als ik moet kiezen wordt het altijd die. Mijn favoriete gezonde recept is trouwens de ‘Fluffy Protein Shake’. Een whey shake, in de blender met ijsblokjes en wat bevroren fruit en dan flink doorblenden tot je een fluffy, bijna eetbare shake hebt. Ideaal en heel vullend. Recept vind je op mijn YouTube kanaal (Fannetiek).

2016-09-16-08-51-46

  Photo by: Kenneth Nwosu

Wat is het leukste wat jou het afgelopen jaar is overkomen?

” Mijn trip naar Las Vegas om daar de grootste fitnesswedstrijd van de wereld (mr. Olympia) te mogen verslaan. Las Vegas is mijn (bijna) lievelingsplek op aarde. ”

Met wie appte je vandaag als laatst?

” Met mijn personal trainer! We moeten deze week een nieuw trainingsschema bespreken omdat ik redelijk herstel van mijn beenblessures en ik dus af en toe weer wat zwaarder mag en kan trainen. Eindelijk weer deadlifts en hipthrusts. ”

Anne heeft een super leuke healthbox samengesteld! Hij kost slechts €34,95 met een waarde van €125! En nu heeft ze ook nog 20% korting geregeld als je de code : FANNETIEK gebruikt:). Klik hier als je wilt zien wat erin zit.

Je kunt Anne blijven volgen via haar Instagram & Facebook!

screenshot_20161030-143650

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.