food vragen aan steffania @steffaniafitness

25 FOOD VRAGEN AAN @STEFFANIAFITNESS

Wat is je favoriete ontbijt?

‘Ik ben echt gek op Brinta! Als ik in de avond naar bed ga verlang ik al naar mijn favo ontbijtje. Ik heb diverse varianten gehad (lees: sojamelk, water, etc.) maar met halfvolle melk is toch wel het lekkerste vind ik.’

Hoe drink je je koffie?

‘Ik heb eigenlijk pas koffie leren drinken in september vorig jaar. Na ongeveer een maand heb ik de melk en suiker geschrapt en nu drink ik mijn koffie zwart. Maar een heerlijke koffie verkeerd is ook niet verkeerd ;)’

Wat zit er op je lievelingsbroodje?

‘Gerookte kip, pikante hummus, avocado en rucola salade. Het liefst op een donker broodje vol noten en zaden. Maar dit alles in een bietenwrap van No Fairy Tales in plaats van een broodje is nog veel lekkerder!’

Soep of salade?

‘Salade by far! En dat het liefste met geitenkaas, walnoten en iets zoets. Iets als cranberry’s of honing. Ik vind die combinatie zo lekker!’

Wat is je favoriete kookboek?

‘Kookboek zeg je? Uhm Google?!’

food vragen aan steffania @steffaniafitness

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

‘Dit is zo’n zelfde vraag die je aan een moeder stelt: wie van je kinderen is het leukste? Wauw ik heb echt geen idee. Ik zou zeggen hartig omdat ik gek op chocolade ben. Maar dan mag ik zeker ook geen Tony’s karamel zeezout meer?’

Welke keuken (land) is je favoriet?

‘Natuurlijk de Italiaanse. Wie is er nou niet gek op de Italiaanse keuken? Die mensen snappen het wel hoor! Al moet ik zeggen dat ik op de Nederlands Antillen wel echt liefde in eten heb geproefd. En met name de kip dan!’

Wat is je favo food film?

‘Bestaan er echt films over food? Dan die ene film waar ze de hele dag sushi eten. Als die bestaat dan.’

Wat is je ultieme quilty pleasure?

‘PIZZA! En dan het liefste een zelfgemaakte waar je dan veel te veel vlees en groente op doet en dat je die vlees en groenten dan niet meer kunt zien door de hoeveelheid kaas die je erop gegooid hebt! Yes please!’

Wie is je grootste inspiratiebron?

‘Ik heb niet echt een persoon die mij inspireert. Door Instagram ben ik in contact gekomen met veel mensen die dezelfde passie hebben voor sport en voeding. Ik vind het leuk om met mensen ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.’

food vragen aan steffania @steffaniafitness

Thuis koken of uiteten gaan?

‘Uiteten gaan natuurlijk. Ik kan er echt van genieten om lekker met mijn vriendinnen ergens een hapje te eten. Dit doe ik dan ook regelmatig. Hier een lunchje, daar een proeverijtje, heerlijk!’

High end of low profile?

‘High end. Ik barst van de energie en ben graag onder de mensen. Een avondje helemaal alleen chillen komt bij mij niet vaak voor. Ik zoek liever de drukte op of chill samen met andere.’

Wat is je lievelings restaurant?

‘Kyoto sushi in Amsterdam. Daar kan ik echt van elke hap genieten. En een vast bedrag onbeperkt eten. Én natuurlijk elke keer net even een hapje teveel. We blijven tenslotte Hollanders toch?’

Boodschappen doe ik bij?

‘Jumbo, niet om speciale redenen hoor, gewoon omdat de Jumbo om de hoek is.’

Wat is je favo cocktail?

‘Long island iced tea. Ik heb trouwens heel lang gedacht dat er ice tea in zat. Mijn vriendinnen vonden het nogal lachwekkend toen ik ze vol overtuiging vertelde wat er allemaal in mijn glas zat.’

food vragen aan steffania @steffaniafitness

Koffie met George of Heston?

‘Doe mij maar een bakkie met Sergio Ramos. Maar George en Heston mogen er best bij komen zitten hoor ;).’

Wat mag er niet ontbreken in jouw keuken?

‘Knoflook! Ik vind knoflook een gerecht zoveel lekkerder maken. Wel verse knoflook uiteraard.’

Mijn favo snack is..

‘De proteïne bar van XXL Nutrition, die met karamel en noten. Die doet mij heel erg denken aan een Nuts en is zo’n beetje de enige eiwitreep die ik echt lekker vind.’

Wat zit er op jouw pizza?

‘Kaas, vooral veeeeeel kaas. En daarnaast kip, champignons, paprika, en als topping verse rucola.’

Wat lust je echt niet?

‘Gember, dat proef ik altijd! Ik vind de smaak van gember zo overheersend.’

food vragen aan steffania @steffaniafitness

Mijn favoriete foodblog is..

‘Hmm lastig. Ik heb niet echt een favoriet. Ik ben iemand die graag alles uitprobeert. Dus de foodblogs die van die gekke producten proberen trekken meestal mijn aandacht. ‘

Het gekste dat ik ooit gegeten heb is..

‘Een van mijn vriendinnen bestelde in een restaurant octopus. Dat moest ik natuurlijk proberen.. nooit meer!’

Wat staat er op je foodbucketlist?

‘Dunkin donuts! En dan op M’n cheatday alle donuts uitproberen.’

Ik kan niet leven zonder?

‘Chocolade. Kom op wie wordt daar nou niet gelukkig van? En dan het liefste een zak Maltesers, Netflix en een Cola Cherry.’

Je kunt Steffania volgen via Instagram onder de naam @steffaniafitness

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.