sport en people

Wat een gezonde en evenwichtige lifestyle jou kan bieden!

Jouw kracht

Met een gestructureerde en gebalanceerde leefstijl hebben jouw lichaam en mentale gesteldheid de kans zich te ontpoppen tot dat wat jij wil bereiken en ontwikkelen. Het is bewezen dat het de kans op nare ziektes verkleint en dat je positiever in het leven staat. Zo kun je een gezonder eetpatroon hanteren, een nieuwe ontspannende bezigheid vinden of gaan bewegen. Wil je meer inzicht in een gezondere leefstijl of volg je liever een opleiding of cursus bij Sport en People?

Ontdek diverse mogelijkheden

Bij Sport en People vind je verschillende opties bij jou in de buurt. Hieronder worden een aantal mogelijkheden kort uitgelicht:

  • Lifestyle coach. Ook wel leefstijlcoach genoemd. Een opleiding die zich vooral richt op het helpen van klanten tijdens hun proces naar een gezondere en positievere leefstijl. Denk bij een beroep als lifestyle coach aan aspecten als voeding, houdingen en ontspanning. Maakt dit jou direct enthousiast? Dan is dit mogelijk wel wat voor jou.
  • Personal trainer. Hiervoor moet je een “Fitnesstrainer A” diploma hebben. Je leert ontelbaar veel soorten trainingen die je kunt overbrengen aan jouw toekomstige klanten. Ga één op één aan de slag om het gewenste resultaat te behalen.
  • Yoga coach. Ontspanning is een grote factor op het gebied van een gezondere leefstijl. Het voorkomt het ontstaan van stress en is voornamelijk goed voor de mentale gezondheid. Het geven van groepslessen aan mensen die veel baat hebben bij die eerder genoemde ontspanning, dat is jouw doel.
  • Medische opleiding. Sport en People beschikt over meerdere opleidingen en cursussen op medisch gebied. Dit kan gaan over diabetes, hart -en vaatziekten, reuma, enzovoorts.
  • Dagcursussen. Waar wil jij meer inzicht in krijgen?

Aandachtspunten

Vraag jezelf van te voren af waar jouw interesses liggen. Heb je interesse in een specifiek onderdeel of wil je juist oriënteren? Deze punten kunnen jouw keuze vergemakkelijken:

  • Wat is mijn doel? Weet ik al wat ik precies wil bereiken of kan het nog alle kanten op?
  • In welk tijdsbestek? Hoeveel tijd heb ik om mijn eventuele opleiding of training af te ronden?
  • Wat is mijn budget?
  • Klassikaal of vanuit huis? Krijg je alles beter mee wanneer je fysiek aanwezig bent of kun jij je thuis beter concentreren?

Sportiever en actiever

Maak je de keuze om een opleiding, (dag)cursus of training te volgen bij Sport en People, dan zet je een goede stap in de richting van een plezieriger, actiever en gezonder leven.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.