lifestyle

DEZE STAP ZORGDE VOOR VERANDERING EN HET SUCCESVOL AFVALLEN

Wij hebben nu ongeveer een half jaar het My Lifestyle Abonnement online staan! Dit zijn persoonlijke schema’s op maat, speciaal voor jou gemaakt aan de hand van jouw doelen, behoeften en wensen. Elise deelt vandaag haar ervaring en hoe zij bij hetgeen terecht kwam, wat ervoor zorgde dat zij succesvol afviel.

“Dé manier om resultaten te boeken is door te doen wat goed voelt en wat voor jou werkt”

  • Elise (@wordgezondmetmij).

Mag ik op deze manier een ‘’quote’’ eigen maken? Ik vind van wel. Voor mij, en ongetwijfeld heel veel anderen, is dit namelijk herkenbaar. Wanneer je bepaalde resultaten wil boeken of doelen wil behalen, is het belangrijk dat je doet wat goed voelt en werkt voor jou. Wanneer je dagelijks bezig bent met iets wat jij niet leuk vindt, iets wat voor jou niet goed (genoeg) werkt en/of iets waarbij je meer moet inleveren dan wat je er voor terugkrijgt, dan is dat geen doen.

Jarenlang heb ik ge-dieet en daardoor ge-jojoot. (is dat een woord?) Van soepjes naar sapjes, van Keto naar Sonja Bakker, van Fajah Lourens naar Weight Watchers. Ik wil niet van alles zeggen dat het ongezond is (alhoewel, een aantal écht wel), want er zitten wel een paar gezondere opties bij. Maar voor mij werkte het gewoon niet.

 

Dit veranderde mijn leven en afval proces

Toen kwam ik uit bij Gymjunkies en het Lifestyle Plan. Ik was bang om te starten na jaren meerdere diëten te volgen, maar vol goede moed ben ik gestart. Wauw, wat mocht ik veel eten! En ik mocht alles eten waarvan ik dacht dat het ongezond was, zoals koolhydraten, alle groenten, al het fruit! EN JONGENS, IK VIEL GEWOON AF! Vanaf week 1 direct. En de week daarna weer, de week daarna weer en de weken die daar op volgden ook. Door Gymjunkies leerde ik wat gezond eten was en wat gezond leven was.

Ik kon eindelijk gewoon thuis mee-eten en hoefde geen dubbele boodschappen meer te doen. Met de wissellijsten creëerde ik de lekkerste gerechtjes die binnen een handomdraai op tafel stonden. Daarnaast staan er ook mindset-opdrachten in. Dit vond ik super fijn gezien een gezonde levensstijl niet alleen bestaat uit gezond eten en bewegen, maar ook een gezonde mindset/denkwijze. Ik vond het Lifestyle Plan écht ideaal om mee te beginnen en te leren wat nou werkelijk een gezonde levensstijl is.

Met de code ‘’ELISE10’’ mag ik jullie 10% korting geven op het Lifestyle Plan.

 

Starten met een persoonlijk schema op maat

Maar toen… Gymjunkies kwam met iets nieuws. Namelijk het My Lifestyle Abonnement (persoonlijk schema op maat). Dat moest ik uiteraard ook uitproberen, want na de goede resultaten die ik boekte met het Lifestyle Plan, was ik ook ontzettend benieuwd naar dit abonnement.

Het My Lifestyle Abonnement is een abonnement waarbij je iedere dag een nieuw dagmenu krijgt, inclusief boodschappenlijstjes en simpele recepten van lekkere gerechten. Iedere week ontvang je een mail op de door jou uitgekozen dag waarin wordt aangekondigd dat jouw nieuwe weekmenu klaar staat. Dit weekmenu is compleet aangepast op jouw wensen, doelen en eventuele intoleranties, mocht je die hebben. Lust je iets niet? Dat is geen probleem, want ook dat kun je aangeven en dan wordt dit niet in jouw menu verwerkt.

Het abonnement is dus compleet op maat gemaakt.

 

Wat vind ik er zo fijn aan?

Op maat gemaakt – Het My Lifestyle Abonnement is dus compleet op maat voor jou gemaakt. Er wordt rekening gehouden met jouw levensstijl. Beweeg je veel of weinig, wat lust je wel of niet, heb je intoleranties, wat zijn jouw wensen en doelen. Ook kun je zelf het aantal eetmomenten uitkiezen.

Recepten/Boodschappenlijst – De gerechten bevatten simpele uitleg over hoe je het moet klaarmaken en wat je nodig hebt. Wat écht super handig is, is dat je het gehele weekmenu met 1 klik op de knop naar jouw boodschappenlijst kan plaatsen zodat je deze kan printen en boodschappen kan doen! Waarom printen als je ook jouw boodschappenlijst direct kan toevoegen aan de online-boodschappenlijst van Albert Heijn? Want zelfs die optie is er.

Vervangen – Heb je ergens geen zin in? Dan heb je ook nog de optie om de ‘’vervang’’ knop aan te klikken. Hiermee wordt jouw gerecht vervangen door een ander gerecht.

Beweging – Ondanks dat het proces om af te vallen of aan te komen voornamelijk bestaat uit voeding (80% voeding – 20% beweging), krijg je als bonus iedere 6 weken ook een nieuw sportschema! Dit sportschema kun je zowel thuis gebruiken als in de gym. Voor iedereen dus een optie.

Mijn gevoel – Wat ik misschien nog wel het allerbelangrijkst en allerfijnst vind, is dat ik niet meer het gevoel heb dat ik op dieet ben of dat ik heel erg bezig ben met ‘’goed afvallen’’. Ik eet ontzettend lekker, ik eet voldoende en ik voel mij hier goed bij. Ik laat niets meer achterwege, ik leer nieuwe dingen eten en hierdoor wordt mijn kennis van voeding uitgebreid en lust ik steeds meer.

 

Hoe ziet een dag uit het persoonlijke schema er uit voor mij?

Ontbijt: Ik start mijn dag met een heerlijke eiwit-rijke smoothie met aardbeien en havermout. Door de kwark is deze smoothie lekker romig, door de aardbeien lekker zoet en door de havermout goed vullend!

Snack: Ik snack rond 10:00 heerlijk met fruit. Gezien de zomermaanden kies ik nu lekker voor ananas of aardbeien!

Lunch: Mijn lunch is een lekkere salade met verschillende slasoorten (omdat ik dat lekker vind), komkommer, croutons, parmezaanse kaasvlokken en rookvlees.

Diner: Mijn favoriete moment van iedere dag. Ik ben écht gek op avondeten. Dit is een lekkere volkoren pasta met tuinerwtjes, rookvlees en cottage cheese. Afgetopt met wat geraspte kaas is dit écht een blijvertje hier op tafel.

Avondsnack: Vooral nu ik druk ben in het verhuizen, gaat een avondsnack er wel in. Ik kies voor een kommetje yoghurt met granola en honing!

 

Om jullie ook kennis te laten maken met het My Lifestyle Abonnement, mag ik jullie hier ook een korting op geven. Met de code ‘’ELISELP10’’ krijgen jullie 10% korting op het 6- en 12 maanden abonnement.

 

Wil jij meer lezen over een gezonde levensstijl, mijn fysieke én mentale verandering zien? (42 kg afgevallen) Op mijn Instagram deel ik tips, recepten en herkenbare onderwerpen wanneer je bezig bent met een gezonde levensstijl. Ook probeer ik je met mijn transformatie om ook met jezelf aan de slag te gaan.

Liefs, Elise

Wil jij verdienen met affiliate marketing? Check dan deze website. 

1 Reactie
  • Angelo van Cleef
    Geplaatst op 15:18h, 01 februari Beantwoorden

    Ik denk dat je een goed punt hebt in dit artikel. Als je een coach, abonnement of een plan/ doel hebt dat maakt het een stuk makkelijker. Je raakt meer gemotiveerd en omdat je meer gemotiveerd bent, en dus beter traint, ga je verschil zien. Omdat je het verschil ziet raak je nog meer gemotiveerd, en zo gaat het proces door.

    Dat er dan ook nog zo’n makkelijke en fijne methode is om snel en simpel dingen te vervangen als je er even geen zin in hebt is natuurlijk ook een mega dik pluspunt!

    Mooi en goed geschreven artikel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.