Hi foodie friends! Geen idee hoe het met jullie zit, maar persoonlijk ben ik geen fan van warm eten. Dit heeft overigens niets te maken met het huidige seizoen. Logisch dat jullie het wel lekker vinden, smaken verschillen toch? Hoe kan ik zowel jullie als mij dan tevreden houden in de keuken? Kraak kraak, eureka! Het volgende gerecht kan daarom zowel warm als koud worden gegeten. Laat het gewoon afkoelen en klaar is je salade. Hier gaan we..
Recept: Romige Volkoren pasta met asperge& zalm
Wat heb je nodig?
- 2 bakjes cottage cheese
- Geraspte Parmezaanse kaas
- 3 lente uitjes
- 200 gr volkoren pasta naar keuze
- 250 gr diepvries zalmmoot
- 500 gr asperges
- Flink wat platte peterselie
- Peper
- Zout
Wat moet je doen?
- Kook de pasta volgens beschrijving.
- Kook de zalm in de verpakking gaar. Dit duurt ongeveer 7 min, snij daarna in kleine stukjes.
- Schil de asperges met een dun schilder en snij het kontje en topje eraf. Halveer de asperges en snij in kleine stukjes. Kook deze gaar.
- Snij ondertussen de peterselie, lente ui en Parmezaan heel klein.
- Pak een grote kom, voeg hier alle ingrediënten in samen. Meng met de 2 bakjes cottage cheese, zout en peper.
TIP: Ook lekker met geroosterde pijnboompitten.
Voedingswaarden:
Romige volkoren pasta | 1/4 portie | 1/2 portie |
Calorieën | 458 kcal | 916 kcal |
Koolhydraten | 38 gr | 76 gr |
Vetten | 15 gr | 30 gr |
Eiwitten | 40,5 gr | 81 gr |
Eet smakelijk,
Liefs Nicole
Ik zou het leuk vinden om jullie te zien op mijn Instagram account @the_n_feed. Go follow 🙂
No Comments