25 jun ROMIGE VOLKOREN PASTA MET ASPERGE & ZALM
Pasta is de ideale mealprep, omdat je het koud en warm kunt eten. Maak s’avonds dit heerlijke pasta recept met asperge en maak extra veel voor de volgende dag tijdens je lunch. Vandaag een lekker romig receptje dat je niet wil missen!
Wat heb je nodig?
- 2 bakjes cottage cheese
- Geraspte Parmezaanse kaas
- 3 lente uitjes
- 200 gr volkoren pasta naar keuze
- 250 gr diepvries zalmmoot
- 500 gr asperges
- Flink wat platte peterselie
- Peper
- Zout
Tip: Wil je het gerecht mager maken? Dan laat je de Parmezaans kaas weg en vervang je de cottage cheese door een magere variant. De zalm kun je dan door magere vis of vlees/vega vervangen.
Wat moet je doen?
- Kook de pasta volgens beschrijving.
- Kook de zalm in de verpakking gaar. Dit duurt ongeveer 7 minuten, snijd daarna in kleine stukjes.
- Schil de asperges met een dun schilder en snijd het kontje en topje eraf. Halveer de asperges en snijd in kleine stukjes. Kook deze gaar.
- Snijd ondertussen de peterselie, lente ui en Parmezaan heel klein.
- Pak een grote kom, voeg hier alle ingrediënten in samen. Meng met de 2 bakjes cottage cheese, zout en peper. Eventueel lekker om pijnboompitjes toe te voegen!
Voedingswaarden
Romige volkoren pasta | 1/4 portie | 1/2 portie |
Calorieën | 458 kcal | 916 kcal |
Koolhydraten | 38 gr | 76 gr |
Vetten | 15 gr | 30 gr |
Eiwitten | 40,5 gr | 81 gr |
Tag je ons in je foto’s/stories als je dit heerlijke pasta gerecht maakt met asperge?
Je kunt Nicole volgen via Instagram @the_n_feed.
Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!
Geen reactie's