food blogger joyce

Nieuwe blogger: Joyce

Hi lieve Gymjunkies! Vanaf vandaag mag ik mezelf officieel food blogger voor Gymjunkies noemen en ga ik mijn (hopelijk) lekkerste recepten met jullie delen. Maar eerst zal ik me natuurlijk even netjes voorstellen. Mijn naam is Joyce en samen met mijn twee grote liefdes – twee maine coon katten – woon ik heerlijk op mezelf.

 

Opgegroeid met sport

Vanaf het moment dat ik kon lopen stond ik in de gymzaal. Nog voordat ik een koprol kon doen ben ik gaan turnen en tot en met mijn 16e heb ik 14 uur per week in de turnzaal gestaan. Vanwege een heftige rugblessure ben ik overstapt naar paaldansen, maar toen ik daar ook mee moest stoppen vanwege operaties aan beide polsen was ik het sporten zat. Ik ging op mezelf wonen, fulltime werken en vooral genieten van al het lekkers in de keuken. Ik probeerde niet meer te denken aan de sport die ik zo miste en aan wat ik niet kon.

 

food blogger joyce

 

Inmiddels ben ik 24. Een half jaar geleden heb ik besloten het roer compleet om te gooien. Ik voelde me niet fit en ongezond. Ik miste mijn blokjesbuik. In september 2017 ben ik begonnen met Personal Body Plan en over 14 dagen is mijn traject klaar. Mijn rugblessure is er nog steeds, maar ik sta weer lachend in de sportschool. En belangrijker, ik geniet nog steeds van het lekkers in de keuken.

 

food blogger joyce

 

En nu?

Nu ga ik op eigen kracht verder met het gezonde leven. Om mezelf te blijven motiveren en om anderen ook te kunnen helpen, ben ik mijn eigen blog (fitfoodjoy.nl) met fit-, en food-tips begonnen. Jullie zijn van harte welkom om me te volgen via Instagram onder @fit.food.joy.

 

food blogger joyce gezonde brownie

 

Met mijn Gymjunkies recepten neem ik jullie mee op de gezonde tour zonder dat je hier ingewikkelde dingen voor moet doen. Geen moeilijke ingrediënten, geen crash dieet of uren in de keuken staan. Gewoon een paar kleine aanpassingen en met deze simpele trucs hoop ik jullie ook naar een fijner gevoel te helpen terwijl je toch geniet van wat je eet!

 

Liefs, Joyce

Website: fitfoodjoy.nl
Instagram: @fit.food.joy
Facebook: fit.food.joy

 

Gezond eten en je doelen behalen? Dat kan nog makkelijker met FitChef! Duidelijke uitleg en heerlijke recepten. Klik hier als je meer informatie wilt.

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.