my lifestyle plan - personal coaching

MY LIFESTYLE PLAN – PERSONAL COACHING (START 30 NOVEMBER)

Kies jij ervoor om in jezelf te investeren? Dan heb ik een geweldig traject voor je, waarin we samen gaan zorgen voor een nieuwe start en een nieuwe jij. Na 3 maanden ben je een compleet ander mens, van binnen en van buiten 😊.

Onwijs tof dat je geïnteresseerd bent! Hieronder staat precies beschreven voor wie het bedoeld is en wat deze coaching jou kan bieden. Heb je daarna nog vragen, stuur dan gerust een berichtje of een mailtje. Ook kun je een chat/bel momentje met mij inplannen als je nog enige twijfels hebt, mail hiervoor naar info@gymjunkies.nl.

Klaar om je lichaam, mindset en je leven naar het volgende level te brengen? 🤩

EEN COACHING TRAJECT VOOR IEDEREEN, OOK VOOR JOU!

Iedereen kan meedoen! Vooral nu in deze tijd zijn een gezonde levensstijl en een positieve mindset de sleutel om je energie hoog te houden. Of je nu mee doet om gezonder te willen leven, positiever in het leven te staan, af te vallen, aan te komen, op gewicht te blijven of te focussen op zelfliefde. Het kan allemaal.

Lukt het jou maar niet om je doelen te bereiken en val je steeds terug? 😒 Ik kan volkomen begrijpen dat het super lastig is om een balans te vinden en uit die vicieuze cirkel te komen. Omdat ik het ook meegemaakt heb.. Ik kan je helpen om in balans te komen, je droomlichaam te bereiken. Maar niet alleen dat! We gaan er samen voor zorgen dat jouw mindset compleet veranderd. Deze methode heeft met veel succes al honderden mensen geholpen!😍  Jarenlang heb ik hier zelf hard aan gewerkt d.m.v. de Wet van Aantrekking en dat doe ik nog steeds. In 12 weken, ga jij samen met mij één op één en met de andere mensen in de groep, online aan de slag. Na deze 12 weken ben je een compleet ander mens. Dat durf ik je te garanderen als je dit traject volgt. Waarom? Omdat de feedback van andere klantjes dit laat zien.

vales

Ik kan jou helpen dit te bereiken, een goede balans met voeding/je leven, goed in je vel zitten en veel zelfliefde. ❤

KENNIS VOOR HET LEVEN!

We zullen gaan werken met de Wet van Aantrekking, hiermee vergroot je je kansen. De wet van aantrekkingskracht werkt altijd. We kunnen niet niet-creëren. Daar is geen ontkomen aan. Je trekt altijd iets aan, dat kan niet anders. Heb jij veel wensen het universum ingestuurd en komen ze niet uit? Dan is het heel belangrijk om jezelf af te vragen hoe dat komt. Wat zend je nog meer uit, behalve je wensen en je dromen. Wat denk en voel je nog meer? Dat is waar we op gaan focussen.

Je gaat de rest van je leven genieten van alle kennis, tools, tips & tricks die we samen gaan leren. Omgaan met tegenslagen, emotie eten, eten uit verveling, een negatieve mindset, geen motivatie om te sporten, dat en nog veel meer, is straks verleden tijd! Ik leer jou, door middel van de Wet van Aantrekking, mijn jarenlange kennis en ervaring, alles wat jij nodig hebt om voor eens en voor altijd te weten wat voor jou werkt. We gaan samen onderzoeken waar jij jezelf saboteert en wat je hieraan kunt doen om dit om te gaan buigen. Zodat je oude gewoontes en patronen eindelijk kunt doorbreken en kunt gaan groeien!

Als jij lekker in je vel zit, trots bent op je lichaam en elke dag vol energie opstaat. Wat denk je dan dat er gebeurt met je carrière, je relaties, je dromen, je andere doelen? Je gaat enorm groeien en alles lijkt ineens makkelijk te gaan. Hoe weet ik dat? Ik spreek uit ervaring! Deze levensstijl heeft mijn leven compleet veranderd. Door te werken met de wet van aantrekkingskracht krijg je een gereedschapskist toegereikt met tools om sneller en makkelijker je doelen te bereiken. Hierdoor kregen Cynthia en ik het besef dat we dit op anderen willen overbrengen zodat jij ook je droom leven kunt gaan verwezenlijken. Het is nu nog mooier dan ik had durven dromen en er blijven zich geweldige dingen en kansen zich voordoen. En dat wil ik ook voor jou. Geluk, zelfliefde, voldoening, zelfvertrouwen & balans 😊.

law of attraction

DE ULTIEME KANS.

Het coaching traject start op 30 november. Dit is een ultieme kans! Je hebt de kans om mij 12 weken lang via Whatsapp vragen te stellen en je verhaal te delen. Buiten dat heb je ook de mogelijkheid om met mij te videobellen om de 2 weken. Ik ben er voor je, luister echt naar je persoonlijke verhaal en werk met hart en ziel. Dat zul je voelen tijdens het gehele coaching traject. Ik plaats teksten of video’s om jou te inspireren, te motiveren of te informeren over voeding, training & mindset. Je hoeft nooit meer na te denken of je het wel goed doet, want ik zal je twijfels wegnemen over jezelf en je de kracht geven om door te gaan.

Je kunt uit 3 verschillende methodes kiezen voor je voeding. De basis is het Lifestyle Plan, omdat dit plan jarenlang te gebruiken is. En je hier dus altijd op kunt terugvallen als je geen coaching meer hebt. Je kunt dit plan op allerlei manieren gebruiken en dat ga ik je leren.

De 3 methodes waaruit je kunt kiezen zijn:

▪ De voedingsschema’s van het Lifestyle Plan volgen op gevoel. Hierbij leer ik je bewuste keuzes maken, wat de juiste porties voor jou zijn en het wisselen van de producten. Deze keuze is geschikt voor mensen die liever niet met getalletjes willen werken, maar willen leren vertrouwen op hun eigen lichaam.
▪ De voedingsschema’s van het Lifestyle Plan als voorbeeld nemen en zelf je voeding leren invullen via een voedingsapp. Hierbij leer ik je ook hoe je je calorieën berekent en je macro’s, handig voor later!
▪ Schema’s op maat. Deze voedingsschema’s maak ik persoonlijk op maat voor je. Echter adviseer ik deze keuze niet, omdat je hier verder niet veel van leert. De twee keuzes hierboven leer je wel meteen voor de rest van je leven hoe je je voeding voortaan zelf kunt doen.

lifestyle coaching

De workout schema’s die je krijgt zijn altijd op maat gemaakt voor jou!

Alle voeding is heel normaal. Geen gekke gerechten, maar lekker, simpel en snel, zodat het gezin kan mee eten en jij niet lang in de keuken staat. Alles is als richtlijn bedoeld. Ik help je om hier je eigen draai aan te geven.

De groep samen is enorm krachtig. Ik heb vriendschappen zien ontstaan, mensen die elkaar niet kennen steunen elkaar en helpen elkaar om niet op te geven. Deze community maakt een groot verschil. Je voelt je niet alleen en samen voel je je echt krachtiger. Je bepaalt zelf of je actief of niet actief deel neemt aan de groepscoaching. Privé vragen kun je altijd en ieder moment stellen via het Whatsapp contact dat je met mij hebt.

PAK DEZE AANBIEDING NU!

Startdatum: 30 november 2020
Einddatum: 22 februari 2021

We geven €60 korting per maand op het traject! In totaal dus maar liefst €180 korting! Je betaalt i.p.v. € 285 incl btw nu slechts € 225 incl. btw per maand. De coaching is zéér exclusief.

Er zijn maar 10 plekken beschikbaar, als je nog twijfels hebt en wat dingen wil vragen kun je een chat/bel momentje inplannen met mij. Geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast! Mail dan naar: info@gymjunkies.nl.

Durf JA te zeggen en investeer in jezelf! Laat dit de start zijn om jouw doelen te gaan verwezenlijken. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om aan je mentale en fysieke gezondheid te werken! Is het spannend? JA! Ga je hier spijt van krijgen? NOOIT! Niemand kreeg ooit spijt door aan zichzelf te werken. Ik sta voor je klaar! Zullen we er samen voor gaan 💪😍?

HOE MELD IK ME AAN?

LET OP: er zijn maar 10 plekken beschikbaar! Wil jij zeker zijn van een plekje? Pak dan snel je kans en mail naar info@gymjunkies.nl als je je wil aanmelden!

*De aanbieding van € 675 voor het gehele traject van 3 maanden betaal je in één keer of in 3 maandelijkse termijnen van € 225. De prijs is al inclusief btw!

OVER MIJ

Mijn grote droom is om mensen te kunnen helpen, inspireren en motiveren zodat jij, net zoals ik de beste versie van jezelf kunt zijn en leven. Die droom kan ik nu waarmaken! Iedereen verdient dat en niets is onmogelijk! Ik heb al zoveel mensen mogen helpen, zien groeien en veranderen op een positieve manier en met veel succes. Ik coach dagelijks mensen met veel plezier en passie, om ervoor te zorgen dat zij weer gelukkig worden, van zichzelf gaan houden en hun doel bereiken. Lichaam en geest werken namelijk altijd samen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je mentaal en fysiek in top shape gaat komen. Samen staan we sterker!

Liefs, Valesca

Instagram: @valescavdv

vales

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.