MINI PROTEIN POPEYE PIE

MINI PROTEIN POPEYE PIE

Normaal ben ik geen fan van quiche-achtige gerechten, maar ik moet zeggen dat dit wel een blijvertje is… Dit recept bevat weinig ingrediënten, is makkelijk te maken (ook de kookklunzen onder ons kunnen dit niet verpesten), smaakt goed, is gezond en kan heel goed gebruikt worden voor je meal prep. Wat wil je nog meer?

“I’m strong to the finish, cause I eats me spinach”

BENODIGDHEDEN MINI TAARTJE (1 persoon)

Natuurlijk kan je de hoeveelheid ingrediënten verhogen en een grotere springvorm gebruiken als je een grotere taart wilt maken.

  • 50 gr. Spinazie a la creme (diepvries)
  • 50 gr. Cottage cheese
  • 1 groot ei
  • 1 plakje Koopmans Hartige taart (diepvries)
  • Eventueel kruiden naar smaak zoals knoflook, uienpoeder, etc.
  • Olie, boter of caloriearme bakspray om mee in te vetten
  • Mini springvorm met een doorsnede van 12 cm
BEREIDING

Laat de spinazie ontdooien in een kommetje en verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het velletje Koopmans ontdooien bovenop de springvorm (ingevet+bakpapiertje), terwijl hij ontdooit zal hij vanzelf in de springvorm vallen. De overige ingrediënten mix je met een blender o.i.d. tot een soort beslag en giet je over het ontdooide velletje Koopmans. Bak het taartje af in 40-45 min. (exacte baktijd is afhankelijk van je oven). Dit taartje is lekker met een beetje rul gebakken gehakt met uitjes. Ook koud lekker om te eten, of om even op te warmen in de magnetron.

foto-12-10-16-20-20-10

Voedingswaarden
Calorieën 280
Eiwitten 19 gr
Koolhydraten 23 gr
Vetten 12 gr

 

Tag ons in je foto’s op Instagram @svl89 & @gymjunkies_nl en vergeet niet de hashtag #gymjunkiesnl te gebruiken!

Liefs Stance

 

2 Comments

Post A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.