juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot

Hotspot | JuiceBrothers

Juicebrothers heeft een nieuw filiaal geopend aan de Koninginneweg in Amsterdam. De sapjesbar bevindt zich in een gym van Trainmore! Ideaal om deze twee te combineren. 

Juicebrothers is een Amsterdamse onderneming en staat bekend om haar heerlijke, gezonde cold pressed juices. Ze gebruiken een speciale techniek waarbij de groente- en fruitsappen niet worden verhit, dus alle vitamines en mineralen blijven beter in tact! Goed voor je gezondheid dus!

juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspotjuice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot

Ze bieden zelfs complete cleanse kuren aan, waarbij je je lichaam gaat reinigen door een aantal dagen alleen maar cold pressed juices te drinken. Je vindt daar meer informatie over op de website. 

Workout & vegan lunch

Wij zijn bij de opening geweest van het nieuwe filiaal. Ze hadden een hele leuke workout geregeld van High45. Dit was een combinatie van kracht & cardio. Zo deden we circuitjes in groepjes van 3, het was een heerlijke pittige workout!

juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot

juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot

Na de workout hebben we genoten van een cold pressed juice gemaakt van kokoswater,  watermeloen, aardbeien, aloë vera & en bentonite clay. Ook kregen we een vegan lunch aangeboden die bestond uit een Acai Choco Protein Bowl.  De perfecte voeding voor na je workout!

juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot juice brothers, amsterdam hotspot, hotspots amsterdam, vegan hotspot

Wij zijn fan van Juicebrothers en daarom horen ze zeker thuis bij onze hotspots. Ze gebruiken de perfecte techniek om de sapjes zo gezond mogelijk te houden, maken alles dagelijks vers van biologische groenten en fruit. De sapjes zijn een echte boost voor je immuunsysteem en de ontbijtjes en lunches passen perfect in je gezonde levensstijl.

Ben jij al wel eens bij Juicebrothers geweest?

 

 

 

 

1 Reactie
  • Pingback:April 2018 | Happy List - Cynthia Houben
    Geplaatst op 13:10h, 01 mei Beantwoorden

    […] Mark en ik waren uitgenodigd voor het evenement van de nieuwe opening van JuiceBrothers. Het was erg leuk! We hebben een workout gedaan en daarna kregen we een heerlijke vegan lunch. Onze blog over dit event staat op Gymjunkies.nl.  […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.