gymjunkie van de maand evi fitmeid.nl

GYMJUNKIE VAN DE MAAND: EVI

Hoi allemaal, Cynthia vroeg mij of ik mijn verhaal wilde delen met jullie en dat doe ik heel graag! Mijn naam is Evi, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Breda. Misschien heb je me al weleens voorbij zien komen op Instagram @Fitmeid? Door middel van een hele hoop positieve energie en eerlijke & grappige verhalen hoop ik andere meiden te inspireren om ook fit te worden. Fit worden hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn! Ik ben zelf 15 kg afgevallen, gewoon vanaf thuis, zonder rare (crash)diëten of personal trainers. Ik wil jullie graag wat meer vertellen over mijn ‘fitjourney’.

PLAKKENDE KILO’S

Ik heb bij mijn geboorte een Erbse Parese opgelopen, waardoor ik eigenlijk altijd al wat kleiner ben geweest dan de rest. Toen ik 13 jaar oud was begon ik met medicijnen tegen migraine, waarvan ik flink wat kilo’s aankwam. Doordat ik nooit een groeispurt heb gehad, waren deze extra kilo’s goed zichtbaar op zo’n klein lijfje (1 meter 60) als dat van mij. Helaas zorgt de Erbse Parese voor veel pijnklachten in mijn rug, nek en schouder, waardoor ik dacht (!!!) dat ik niet kon sporten.

Ik heb eigenlijk altijd wel gezond gegeten (niet extreem gezond, maar ook niet ongezond), maar doordat ik niet veel sportte, bleven de extra kilo’s gewoon plakken. Ik heb er altijd van gedroomd om ook dun te zijn ‘net als alle andere meisjes’, maar door mijn lichamelijke klachten was ik bang om meer pijn te krijgen van het sporten en daarnaast was ik te onzeker om naar de sportschool te gaan. Andere mensen hoefde die vetjes echt niet te zien blubberen hoor!

gymjunkie van de maand evi fitmeid.nl
BYE BYE PIZZA

Tot ik op 18 jarige leeftijd mijn spiegelbeeld helemaal zat was. Ik zag om me heen meiden in croptops naar festivals gaan, en dat wilde ik ook! Ik wilde echt van die blubberbuik en benen af, ik vond mezelf niet mooi meer en het werd tijd om daar verandering in te brengen. Op dat moment ging er een knop om! In eerste instantie ben ik mijn eetpatroon streng gaan aanpassen. Ongeveer een jaar lang heb ik alle snoep/ koek/ chips/ alcohol/ pizza’s en andere lekkere dingen uit mijn leven geschrapt. Oeeeef ja, daar was een hoop discipline voor nodig! Maar binnen een jaar viel ik 10 kg af en dat gaf me een hoop motivatie om door te gaan.

gymjunkie van de maand evi fitmeid.nl
GEWOON VANAF THUIS

Toen ik eenmaal die 10 kg afgevallen was, besefte ik me dat ik echt moest gaan sporten om die laatste kilo’s ervan af te krijgen. Ik was nog steeds een te bange poeperd om naar de sportschool te gaan, daarom ben ik thuisworkouts gaan doen, gewoon met een sportmatje en wat gewichtjes. Na een tijdje kwam ik erachter welke workouts werkte voor mijn lijf (met mijn klachten) en was ik niet meer te stoppen. BAMMM.

Ik ging het sporten ook steeds leuker vinden. Waar het begon als ‘ik moet sporten om dunner te worden’, werd het een hobby van me. Iets waar ik al mijn energie in kon stoppen, mijn hoofd mee kon leegmaken en van kon genieten. Niet alleen ging mijn lijf er steeds beter uitzien, ook mijn lichamelijke klachten werden minder pijnlijk! Daar had ik nooit van durven dromen, maar maakte het nog belangrijker om door te gaan.

Uiteindelijk kwam ik op een punt dat de mensen om me heen begonnen te vragen hoe ik toch zoveel afgevallen was, want ik ging toch helemaal niet naar een sportschool? Toen besloot ik om mijn verhaal te gaan delen op www.fitmeid.nl en op Instagram. Ik heb uiteindelijk zelfs mijn thuis workouts samengevoegd in een e-book, zodat andere meiden er ook mee aan de slag kunnen en thuis fit kunnen worden.

gymjunkie van de maand evi fitmeid.nl

KLEIN MEISJE TUSSEN DE AFGETRAINDE MANNEN

Tegenwoordig ben ik wel in de sportschool te vinden. Ik vind het echt heerlijk om met gewichten bezig te zijn. Sta ik daar als klein blond meisje tussen die afgetrainde mannen, ik vind het wel stoer. En afgelopen zomer heb ik eindelijk mijn doel bereikt: ik ben in een croptop naar een festival geweest, damn wat voelde dat goed!

Ik hoop dus dat ik andere meiden ook kan inspireren en motiveren om fit te worden, óók als je lichamelijk klachten hebt. Ja misschien duurt het bij ons wat langer, zien onze oefeningen er iets minder badass uit, of kunnen we wat minder gewicht aan. Maar boeiuhh! Je zal je 100 x beter voelen in een fit lichaam. Als ik het kan, dan kunnen jullie het al zeker!

Mocht je ooit vragen hebben, dan mag je me altijd een berichtje sturen!

Liefs Evi

Je kunt Evi volgen op Instagram, Facebook en haar eigen website!

 • Wil jij graag op maat gemaakte schema’s met of zonder whats app coaching? Stuur dan een mailtje voor meer info naar cynthia@gymjunkies.nl . 

 

2 Reactie's
 • Barberio
  Geplaatst op 09:59h, 06 september Beantwoorden

  Wat een resultaat zeg! geweldig

  • Gymjunkies
   Geplaatst op 16:19h, 06 september Beantwoorden

   Wij vonden het ook een top transformatie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.