friday tag food vragen aan demidfit

15 FOOD VRAGEN AAN @DEMIDFIT

Wat is je favoriete ontbijt?

“Ik ben echt dol op verse croissantjes. Het liefst zou ik dat elke ochtend eten maarja, dat is niet zo healthy. Mijn favoriete healthy ontbijt is havermout met van alles zoals: aardbeien, banaan, blauwe bessen, walnoten en kokos.”

Hoe drink je je koffie?

“Ik drink nooit koffie, de geur vind ik heerlijk, maar de smaak totaal niet. Ik drink eigenlijk alleen maar water of mijn shakes, lekker makkelijk met boodschappen doen.”

Wat zit er op je lievelingsbroodje?

“Oeew, vers brood vind ik ook echt heerlijk! Op een lekker vers broodje vind ik echt heel veel dingen lekker, maar het aller lekkerste is Nutella. Met Nutella kan je mij altijd blij maken. Ik loop ook weleens door het huis met een klein lepeltje met Nutella erop. Al likkend wandel ik dan door het huis heen.”

friday tag food vragen aan demidfit
Soep of salade?

“Ik ben geen soep fan, dus de keuze is gemakkelijk. Ik koop nooit een kant en klare salade uit de supermarkt, maar maak altijd mijn eigen salade. Die salade bestaat uit sla, tomaat, mais, feta kaas blokjes, gerookte kip, kidney bonen, kikkererwten en walnoten.”

Wat is je favoriete kookboek?

“Ik heb een zelf geen kookboeken in de kast staan, maar mijn moeder wel, zoals bijvoorbeeld van Jamie Oliver. Ik blader weleens in deze boeken om inspiratie op te doen. Verder maak ik vaak gebruik van de Allerhande of verschillende websites met gezonde maaltijden zoals Chicks Love Food of Uit Pauliens Keuken. Voor bak ideeën vind ik de recepten van Oh My Pie en Manouk Moves leuk.”

Nooit meer zoet of nooit meer hartig?

“Pfoe moeilijke keuze. Ik ben dol op chips, maar ook zonder chocolade zou ik niet kunnen. Wanneer ik iets zouts eet op een cheatday heb ik daarna altijd behoefte aan iets zoets.”

friday tag food vragen aan demidfit
Thuis koken of uit eten gaan?

“Ik kook toch het liefst zelf. Wanneer je uit eten gaat kies ik vaak toch ongezonde dingen en eet ik ook vaak meer dan nodig is.”

Wat is je lievelings restaurant?

“Ik ben echt een burger fan. Ondertussen heb ik al heel veel burgers bij verschillende restaurants gegeten. De meeste restaurants liggen in Amsterdam. The Butcher of Thrill Grill vind ik echt heerlijk en zijn lekker dicht in de buurt.”

Boodschappen doe ik bij…

“Omdat ik een strak eet schema heb, heb ik vaak een vast boodschappenlijstje. Ik kijk vaak waar de producten die ik nodig heb in de aanbieding zijn en sla dan in. Zoals pakken rijst en broccoli. Het liefst ga ik naar de Dirk omdat die naast mijn sportschool zit. Ik doe namelijk na het trainen meteen boodschappen. De kassamedewerker van de Dirk heeft weleens een opmerking gemaakt over al mijn pakken rijst die ik op de toonbank neerlegde. 10 pakken tegelijk was misschien ook een beetje overdreven, maar het scheelde wel enorm.”

friday tag food vragen aan demidfit
Wat is je favo cocktail?

“Gin tonic, oew echt heerlijk! Jammer dat alcohol en trainen niet goed samen gaan. In alcohol zitten namelijk heel veel calorieën en krijg ik na een avondje drinken alleen maar trek in ongezond eten.”

Wat mag niet ontbreken in jouw keuken?

“Zout! Ik ben echt dol op zout en dat terwijl ik weet dat te veel zout heel slecht voor je is.”

Mijn favo snack is…

“Chips en M&M’s en dan vooral na elkaar. Vooral heerlijk bij een avondje film kijken.”

friday tag food vragen aan demidfit
Wat zit er op jouw pizza?

“Mozzarella, maar eigenlijk ben ik ook dol op de standaard Margarita pizza.”

Wat lust je echt niet?

“Ow zoveel, te veel om op te noemen. Ik ben mijn hele leven al een lastige eter. Het eerste wat ik echt lekker vond vroeger was broccoli, kip en aardappelen. De aardappelen heb ik nu vervangen voor rijst. Veel mensen vragen zich af of ik het niet lastig vind om weinig gevarieerd te eten. Nou nee hoor, dat doe ik mijn hele leven eigenlijk al niet. Ik ben niet anders gewend.”

Mijn favoriete foodblog is…

“Dan moet ik natuurlijk mijn eigen foodblog zeggen!”

Je kunt Demi volgen via haar eigen website, Facebook en Instagram!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.