chocoladewijn als wondermiddel chocowines

CHOCOLADEWIJN ALS WONDERMIDDEL?

Chocoladewijn als een wondermiddel? Het Nederlandse bedrijf ChocoWines is op de markt gekomen met een uniek product en heeft een lactose- en glutenvrije chocoladewijn gelanceerd. Het product combineert wijn en chocolade. Tegelijkertijd kan het product worden geclassificeerd op basis van de nieuwste bevindingen in het segment van verjongingsproducten. 

 

VERJONGINGSKUUR

Onderzoekers van de universiteiten van Exeter en Brighton voegden flavonoïden – stofjes die voorkomen in rode wijn en chocolade, maar ook in blauwe bessen en druiven – toe aan oude huidcellen. Binnen enkele uren begonnen die cellen zich te splitsen en kregen ze langere telomeren. Deze telomeren dienen ter bescherming van de cellen. Dit gedrag is kenmerkend voor jonge cellen. De oude cellen kregen dus als het ware een verjongingskuur.

Deze ontdekking kan de basis zijn voor nieuwe behandelingen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat mensen op een gezondere manier oud kunnen worden. Onderzoeksleider Lorna Harries: “Dit is een eerste stap om mensen een normale levensverwachting te laten hebben, maar waarbij ze hun hele leven gezond zijn. Onze data suggereren dat het gebruik van chemicaliën om de uitgeschakelde cellen weer in te schakelen een manier zou kunnen zijn om oude cellen weer te laten functioneren.” (bron)

chocoladewijn als wondermiddel chocowines

 

CHOCOLADEWIJN

ChocoWines heeft gereageerd door een heerlijke chocoladewijn te lanceren die rekening houdt met het evenwicht en de smaak van wijnliefhebbers. De wijn is verkrijgbaar in twee varianten. ChocoRed: rode wijn met chocoladesmaak en ChocoWhite: witte wijn met een witte chocoladesmaak. Deze wijn is online de bestellen via chocowines.nl of te koop in het hele land bij slijterijen, chocolateries en delicatessenzaken.

chocoladewijn als wondermiddel chocowines

Of het nou echt zo’n wondermiddel is of niet, het is zeker iets lekkers voor tijdens de feestdagen!

 

Lees ook: Wijn en yoga?

Wil je meer van ons zien? Je kunt Gymjunkies volgen op Instagram, Facebook of meld je aan op onze nieuwsbrief!

 

cook&co prijzenfestival

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.