Recept bananenbrood

SMEUÏG CHOCO BANANENBROOD (VEGAN)


Als je nog een keer bananenbrood maakt, probeer dit recept dan eens!! Soms vind ik bananenbrood wat droog, maar deze variant blijft lekker smeuïg. Zo klaar en altijd fijn om een gezond tussendoortje in huis te hebben.

Recept bananenbrood

 

CHOCO BANANENBROOD
INGREDIËNTEN

3 rijpe bananen

120 ml amandelmelk

120 ml kokosolie

1 el citroensap

5 dadels (geweekt in warm water)

200g havermout

2 tl baking soda

4 el cacaopoeder

BEREIDING
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix alle ingrediënten in een blender.
  3. Giet het beslag in een ingevette of met bakpapier beklede cakevorm.
  4. Top eventueel met wat extra bananenschijfjes.
  5. Bak voor 40 á 45 minuten in de oven.
  6. Laat afkoelen en serveer evt. met een laagje pindakaas en blauwe besjes.
  7. Enjoy!!
VOEDINGSWAARDE PER PLAKJE (als je uitgaat van 16 plakjes in totaal)
  • Calorieën: 160 kcal
  • Koolhydraten: 15 gram
  • Vetten: 9 gram
  • Eiwitten: 2.5 gram

Meer gezonde inspiratie? Check mijn insta 😉

Liefs <3,

Eveline

Instagram @eveline_van_montfort

gymjunkie lifestyle plan vet verliezen

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.