06 okt SMEUÏG CHOCO BANANENBROOD (VEGAN)
Als je nog een keer bananenbrood maakt, probeer dit recept dan eens!! Soms vind ik bananenbrood wat droog, maar deze variant blijft lekker smeuïg. Zo klaar en altijd fijn om een gezond tussendoortje in huis te hebben.
CHOCO BANANENBROOD
INGREDIËNTEN
3 rijpe bananen
120 ml amandelmelk
120 ml kokosolie
1 el citroensap
5 dadels (geweekt in warm water)
200g havermout
2 tl baking soda
4 el cacaopoeder
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix alle ingrediënten in een blender.
- Giet het beslag in een ingevette of met bakpapier beklede cakevorm.
- Top eventueel met wat extra bananenschijfjes.
- Bak voor 40 á 45 minuten in de oven.
- Laat afkoelen en serveer evt. met een laagje pindakaas en blauwe besjes.
- Enjoy!!
VOEDINGSWAARDE PER PLAKJE (als je uitgaat van 16 plakjes in totaal)
- Calorieën: 160 kcal
- Koolhydraten: 15 gram
- Vetten: 9 gram
- Eiwitten: 2.5 gram
Meer gezonde inspiratie? Check mijn insta 😉
Liefs <3,
Eveline
Instagram @eveline_van_montfort
No Comments