workout vragen suzan berculo

10 WORKOUT VRAGEN AAN @SUZANBERCULO

Suzan heeft voeding- en trainingsschema’s van ons afgenomen en we zijn erg trots op haar. Ze heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen en een positieve instelling! Wil jij ook graag hulp bij je doelen? Bezoek dan even onze shop of mail naar cynthia@gymjunkies.nl 

1. Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Ik train nu dik een jaar. Hiervoor deed ik vaak oefeningen thuis, maar ik wilde graag meer spieren gaan opbouwen en besefte dat ik daarvoor naar de sportschool zou moeten gaan. Ook vind ik het altijd stoer als vrouwen aardig wat gewichten weg kunnen tillen in de sportschool. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet een mooi strak lichaam?

2. Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

Elke vrouw wil mooie strakke billen, daarom train ik deze ook minimaal 2 keer per week. Dit betekent absoluut niet dat ik dit de leukste spiergroep vind. Eigenlijk vind ik upper body het leukst en dan vooral biceps, schouders en rug. Ik ben momenteel heel hard aan het trainen om een pull up zonder elastiek te kunnen. Je ziet al die mannen het altijd zonder moeite doen. Het lijkt me heel tof om dat ook te kunnen. Helaas ben ik er nog niet, maar dit is een mooi doel voor 2019!

3. Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

De laatste oefening die ik deed voor mijn biceps was de cable curl, voor mijn schouders de shoulder press barbell en mijn rug de T bar row.

 

workout vragen suzan berculo

 

4. Welke muziek luister je tijdens je workout?

Ik luister eigenlijk altijd hardstyle of hardcore. Ligt er vooral aan in welke mood ik ben. Als ik een hele drukke dag heb gehad op werk, vind ik het lekker om euforische hardstyle aan te zetten tijdens mijn workout sessie. Wanneer ik echt even in door de sportschool wil heen knallen zet ik vaak raw hardstyle of hardcore aan.

5. Train je liever samen of alleen?

Over het algemeen train ik alleen, maar samen trainen vind ik toch wel leuker. Natuurlijk is het leuk om wat gezelschap te hebben. Plus van elkaar kan je ook weer nieuwe dingen leren. Het voordeel aan samen trainen is dat je net wat verder kan gaan met gewichten, dan als je alleen bent. Alleen trainen heeft ook weer z’n voordelen, want dit gaat wel een stuk sneller. Wanneer ik niet veel tijd heb train ik liever alleen.

 

workout vragen suzan berculo

 

6. Hoeveel dagen train je in de week?

3 a 4 dagen. Wanneer het wat rustiger is op werk probeer ik naar de 4-5 dagen te gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat het goed te combineren is met mijn werk en sociale leven.

7. Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Ja, dit gebeurt zo nu en dan wel eens. Ik probeer me zo snel mogelijk te herpakken, maar dit is niet altijd even makkelijk. Afgelopen carnaval had ik hier bijvoorbeeld moeite mee. Ik had mijn voedingsschema even losgelaten en ging 3 dagen carnaval vieren. Hierna was ik super verkouden en voelde ik me totaal niet fit. Hierdoor ging ik niet trainen en vond ik het moeilijk om mezelf er toe te zetten om me aan mij voedingsschema te houden. Hier blijf ik soms in hangen. Als ik merk dat ik er even geen zin meer in heb pak ik mijn doelen boekje erbij. Waarom begon ik hier ook al weer aan? Hoe wil ik eruit zien? Vaak helpt dit al om me een zetje in de goede richting te geven. Op Instagram volg ik veel fitness girls. Als ik naar hun nieuwe workout video’s kijk, motiveert me dit meestal ook ontzettend. Vaak gaat het dan gelijk kriebelen om dit in de sportschool uit te voeren en dan heb ik er meteen weer zin in! 😊

 

workout vragen suzan berculo

 

8. Train je vooral voor de buitenkant, je gezondheid of allebei?

Beide! Ik heb me nog nooit zo fit gevoeld als het afgelopen jaar. Ik heb super veel energie, slaap heerlijk en zit goed in me vel. Ik vind dat belangrijker dan een strak getrainde buik hebben. Natuurlijk train ik voor een strak lichaam, maar is gezond zijn niet het aller belangrijkste?

9. Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

Ik train vaak direct na het werken, dat is rond een uurtje of 6. Pas na het sporten ga ik beginnen met koken voor het avondeten. Ik wil tijdens mijn workout geen hongergevoel hebben en verplaats daarom mijn avondsnack naar net voor het sporten. Voor het sporten eet ik vaak kwark met muesli en blauwe bessen. Na het trainen pak ik een banaantje en drink ik een eiwitshake en begin dan met koken voor het avondeten.

10. Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Bij Gymshark <3!  Je kan wel zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan het kopen bij Gymshark. Telkens als er een nieuwe collectie uitkomt kan ik niet wachten om het te bestellen. Niet bepaald goed voor de portemonnee, maar wel erg leuk! Sportkleding kopen is naast sporten ook mijn nieuwe hobby geworden ;).

Je kunt Suzan op Instagram volgen! @suzanberculo

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.