friday tag 10 workout vragen aan patty de koning pattys.fitlife

10 WORKOUT VRAGEN AAN @PATTYS.FITLIFE

Hoelang train je al?

“De manier waarop ik nu train, is iets van de laatste 4 jaar. Dit houdt in: met trainings- en voedingsschema. Daarvoor trainde ik veel te lang (soms 2 to 2,5 uur) en te veel spiergroepen op één dag, waardoor ik weinig progressie boekte. Door niet genoeg te eten (paleo dieet, zonder juiste voedingsstoffen voor het vele sporten) werd ik op een gegeven moment zelfs steeds dikker!”

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

“Haha tja, dat is een lastige; Billen & Benen geven de meeste voldoening. Als ik die heb getraind (en achteraf ook nog goed spierpijn heb) voelde de training het nuttigst, maar vooraf heb ik er meestal niet zoveel zin in. Bij het trainen van armen en schouders zie ik wel direct spieren groeien, terwijl dat iets minder ” zwaar”  aanvoelt dan een benentraining en dat motiveert.”

friday tag 10 workout vragen aan patty de koning pattys.fitlife
Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Nu ik na 3 wedstrijden (en 6 maanden dieet) even off-season ben, train ik 5x  full-body workouts.  Deze kan je natuurlijk ook lekker op vakantie zonder sportschool doen, zoals je hier kunt zien.”

Welke muziek luister je het liefste tijdens je workout?

“Eigenlijk heb in de sportschool nooit mijn eigen muziek op, omdat het geklooi met oordopjes en/of koptelefoons niet werkt voor mij. Hierdoor ben ik overgeleverd aan de (doorgaans hele slechte Beegees) afspeellijst van de sportschool. Geloof me, ik ken alle 3 de lijsten die ze daar gebruiken helemaal uit mijn hoofd.”

friday tag 10 workout vragen aan patty de koning pattys.fitlife
Train je liever samen of alleen?

“Voordat ik met mijn huidge vriend was, trainde ik het liefst alleen. Wachten op vriendinnen tot ze ook in de sportschool waren werkte niet voor mij. Ik wil graag ‘spontaan’ kunnen besluiten hoe laat ik ga trainen, bijvoorbeeld voor of na het eten. Tegenwoordig train ik samen met mijn vriend. En dan geen geplak en geklets bij de apparaten, gewoon allebei een toestel pakken en afwisselen!”

Hoeveel dagen train je in de week?

“Het liefste train ik minimaal 5 dagen in de week.”

friday tag 10 workout vragen aan patty de koning pattys.fitlife
Wat doe je als je niet zo gemotiveerd meer bent?

“De foto’ s van mijn wedstrijden terugkijken, dan mis ik die shape direct en werk ik weer een tandje harder. En nieuwe sportkleding motiveert natuurlijk ook!”

Train je vooral voor de buitenkant of voor je gezondheid?

“Eerlijk is eerlijk, je gezond en sterk voelen is heel fijn, maar tevreden zijn met wat ik in de spiegel zie is voor mij wel een pre. Ik train wel voor mezelf en bepaal zelf wat ik mooi vind (en de lat ligt dus niet hoger naarmate ik minder piemelfoto’ s op Instagram ontvang ?)”

friday tag 10 workout vragen aan patty de koning pattys.fitlife
Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

“Ik probeer zoveel mogelijk vitamines, mineralen, eiwitten etc uit mijn voeding te halen. Hierdoor gebruik ik weinig supplementen (en al helemaal geen andere rommel ivm de wedstrijden). Het enige supplement waar ik echt niet zonder kan ik whey!”

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

“Eigenlijk ben ik de laatste tijd erg verwend en heb ik super leuke setjes gehad van Stronger en Gymkiller! “

Je kunt Patty volgen via Instagram!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.