02 jun Zomerse gevulde paprika
Heya! Het was weer zo’n dag, geen zin in warm eten omdat het buiten al zo warm is. Al helemaal geen zin om te zweten boven dat fornuis omdat ik de hele dag al heb liggen bakken op het strand. Door al dat flaneren heb ik toch wel honger gekregen. Dus, iets wat fris maar wel met lekkere groentes en eiwitten. Thema: kleurrijk! Zie hier het resultaat. De gevulde paprika! Niets is gekookt behalve de paprika, die is even gegrild.
Wat heb je nodig?
Voor 2 gevulde paprika’s
- 1/4 ui
- 1/4 komkommer
- 75 gram gemengde sla
- 1 eetlepel humus
- 1 eetlepel kwark
- 20 gram feta
- 8 cherry tomaatjes
- 2 grote gele paprika
- 100 gram roze garnalen
Wat moet je doen?
- Snij de tomaten, ui en komkommer fijn.
- Meng dit in een grote kom met de garnalen.
- Snij de feta klein en doe deze samen met de humus en kwark in de kom. Meng goed door.
- Was en snij de paprika deer de helft en snij het midden gedeelte eruit. Gril de paprika in de oven voor 10 minuten op 200 graden.
- Vul de 4 helften met het mengsel. Serveer met de gemengde salade
Klaar 🙂
Geniet van deze paprika, ideaal als lunch of als avond eten! Enjoy
Liefs Nicole Gabriel
[print-me]
bekijk meer ‘gevulde’ recepten
No Comments